| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 19:03 Заглавие: къртач HITACHI VRY-38 |
|
|
Счупи му се биелата . Модела е made in japan а сервиза ,който подържа тази марка или поне този ,който аз намерих се опитаха да ме убедят преди да го видят ,че това е китайска имитация а след като го видяха най тактично се измъкнаха ама тоя модел го нямаме в каталога за доставка на каквото и да било . Каталог ама не им върши работа . Та да запитам къде другаде да търся тази биела или някъде отливат ли се такива мънички биелки ? _________________ Иво Банов |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sms Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 19:40 Заглавие: |
|
|
Моя съвет е да пишеш директно на HITACHI, виж ги GOOLETO ще стане малко бавно, докато прехвърлят писмото ти от отдел на отдел но ще ти отговорят.
Миналата година ми бяха на гости но Hitachi tools европа, те са за инструменти, утре ще ти пратя визитката. |
|
|
 |
Пулевски Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 22:14 Заглавие: |
|
|
Ако не намериш фабрична - резервен вариант:
Правил съм такава (подобна) от парче счупена биела на камион.
Ако имаш познат в автосервиз да те снабди с някоя изхвърлена
и после на фрезист. Става за около час. _________________ Токо Йока... |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 23:23 Заглавие: |
|
|
Фрезист часовникар трябва да е . Тая биелка колкото половин пръст на ръката и кат гледам какво е леглото на игленото лагерче бая стъргане ще да е от 5 кила биела да стане 50 грама . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2010 17:58 Заглавие: биелка |
|
|
След кръстовището на мола и циганската махла движиш се посока София и гледаш в дясно след мебели "Бали" преди първия подлез ще видиш надпис отливам бутала и .... Питаи там там ми правиха навремето на мотор Селва или Меркурий забравил съм вече. _________________ Похвалени ще бъдат чистите по сърце. |
|
|
 |
|