| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 11:15 Заглавие: blaupunkt dresden rcr128 |
|
|
Здравейте колеги този касетофон не иска да включи изобщо единственното кйоето може да направи е да си изкара часовника на дисплея за втори път ми идва такъв с този дефект от какво се получава не разбрах на предния ако някой го е срещал ще съм благодарен не е от предния панел пробван е на друг работи и предния беше така _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
FANI SIRAKOVA Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 11:25 Заглавие: |
|
|
| Koиега провери да не е прекъснал единият от плюсовете! Нали връзваш и двата ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 11:32 Заглавие: |
|
|
фани и backup и силовия + влизат има захранване на процесорите но шината реагира само когато бутна бутона за часовника и ми го изкарва на дисплея при други бутони I2C шината не реагира но не е от панел _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 16:32 Заглавие: |
|
|
радиото тръгна но се оказа че май ми трябва bin нулирах паметта и се оправи но не ми тръгва касетката и половината радио нямам средни и дълги вълни ако някой има bin за него да помага а този тука е шашнатия _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 21:54 Заглавие: |
|
|
Пробвай този.
А специялно за стартирането във тези модели панелите са много каризни много често ги разглобявам напълно почиствам и проблемът изчезва обърни по специялно внимание на бутоните под диплея понеже когато използват силикон или препарат за стъкла по обилно познай къде отива ?
Аз лично във автомивка панела си го свалям винаги съветвам и клиентите ми да го правят . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 14:11 Заглавие: |
|
|
tsuko благодарско за дъмпчето стана пей та се къса тия защо не си зареждат паметта когато туриш празна знаеш ли нещо по тоя въпрос не съм пробвал със 00 ако я заредя какво щеше да направи много малка ми се видя та да я мачкам още току виж всичко се рзакапало покрай нея  _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 15:12 Заглавие: |
|
|
| omegata написа: | tsuko благодарско за дъмпчето стана пей та се къса тия защо не си зареждат паметта когато туриш празна знаеш ли нещо по тоя въпрос не съм пробвал със 00 ако я заредя какво щеше да направи много малка ми се видя та да я мачкам още току виж всичко се рзакапало покрай нея  |
Защото няма от къде и със какво сам да си я зареди тази памет
В някой телевизори това може да се получава но не и в car audio има огромни разлики просто. |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 15:13 Заглавие: |
|
|
| Гостът естествено бях аз. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 16:48 Заглавие: |
|
|
и за какъв чеп са му наредили вътре една шапка с процесори само от любов към спорта ли че да вземат поне да ги ползват функционално не само да тъпчат и да се чудим тва добиче що не бачка а се шашка от едно палене да му оправят шашкането а софтуера да го оопростят ама аде работата да вървипък клиента като дойде и гопращам да си прави стартера че сигурно затова у се шашка касетофона и той почва да чупи пръсти че пак ще ходи в сервиз  _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
|