Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Впечатления от уредбите на SONY?!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 13:56    Заглавие: Отговорете с цитат

slav4o.com написа:
Има една хубава марка за CD устройства и тя се казва ТЕАС. Имам плеър Р3200 от 96 та год. и досега не се е случвало да не прочете диск от първия път ! Плеара си го вдигам докато свири и не прескача освен при резки движения или вибрации. А сонито ми нямам думи, не му трябва да го бута човек за да прескочи.

я питай който си е купил записвачка тиик в последните години Razz Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 14:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Arrow Темата определено е за <Общи приказки> Местя я.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
soundMAN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Плевен

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 14:12    Заглавие: TEAC cd-rw... !!! Отговорете с цитат

...различни категории са и не би имало място за сравнение.Само информативно-след 24xXxY качеството им се промени.Шест модела съм ползвал и този който спечели признанието ми вече е минал 3000 диска,като повечето време е захранван от JNC 250W,чупен му е трея и многократно е отварян за почистване.Модела е CD-W524E (24x10x40).Май и те бяха с компоненти на СОНИ...
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 15:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Мога да кажа след 13 години стаж в аудио видео ремонтите,че "народните" модели СD плейъри и видеоплейъри на "SONY" са много нетрайни,особено лазерните установки след 2 години не може да се разчита на тях.Докато имам едно CD-плейърче на "PHILIPS" производство 87 година,което няма и дисплей като хората,но до ден днешен не отказва каквито и да било дискове.Може ми "SONY" първи са поели пътя на еднократната употреба Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
soundMAN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Плевен

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 15:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Shocked ...ами щом и DVD дискове за еднократна употреба обмислят-купуваш,гледаш в рамките на даден период след което диска се "саморазрушава"...
Върнете се в началото
Quantum
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pyce

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:13    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз искам да споделя преди около 6 години си купих уредба СОНИ RX 70 на времето си беше велико нещо Dolby B; 3 cd changer; 2x50W; c много екстри, еквалайзери, ехо, DJ ефекти, и други глупости поне 10 пъти съм я отварял да и чистя лазера и на мотора на дека все се изважда ремъчето и неще да работи сега в момента пак е с изваден ремък и ми писна все да я отварям и да го оправям ремъка не е хлабав ами просто механиката е калпаво направена + това още на първата година се скапаха бутоните й като натисна един все едно съм натиснал съвсем друг и още нещо потенциометъра за звука нали той е цифров като го врътна с 2,3 милиметра и веднага ми се усилва до дупка или поне до посредата, абе въобще не съм доволен иначе имам и други уреди СОНИ, с които нямам никакъв проблем но просто тази уредба въобще не прилича на известната реномирана марка сони почти не я слушал а лазера е почти скапан.

А относно CD-Rom`ите през 98 г. се купих TEAC W-54E - 4x4x32 малко е бавна за сегашните стандарти на никога не съм я отварял а съм я юркал постоянно бая дискове е записала и прочела и все още си я ползвам и е в добро състояние. Cool
Върнете се в началото
Psihopata
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Сони си е Сони
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Quantum, не ме плаши още повече Smile Има ли опасност ако аз я отворя да прецакам нещо. Имам в предвид ти техник ли си?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Quantum
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pyce

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Здр barthezz

не си изкарвам прехраната с това ама да кажем че съм любител техник Very Happy а може и да се пробваш да я отвориш ама просто ако нищо неразбираш от такива работи по добре недей въпреки че няма да я развалиш кой знае колко ако си внимателен Cool
Върнете се в началото
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Quantum, интересувам се от електроника, да. Баща ми също и все си мисля, че ако направим една комбина с него и я разковачим заедно ще успеем да я оправим, но ни е страх. Така както описваш проблема звучи повече от лесно, но знам ли. Ще поставя въпроса за разискване, ако не - ще е набутвация в сервиза и това е Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 3 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети