| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 13:56 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | Има една хубава марка за CD устройства и тя се казва ТЕАС. Имам плеър Р3200 от 96 та год. и досега не се е случвало да не прочете диск от първия път ! Плеара си го вдигам докато свири и не прескача освен при резки движения или вибрации. А сонито ми нямам думи, не му трябва да го бута човек за да прескочи. |
я питай който си е купил записвачка тиик в последните години  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 14:12 Заглавие: TEAC cd-rw... !!! |
|
|
| ...различни категории са и не би имало място за сравнение.Само информативно-след 24xXxY качеството им се промени.Шест модела съм ползвал и този който спечели признанието ми вече е минал 3000 диска,като повечето време е захранван от JNC 250W,чупен му е трея и многократно е отварян за почистване.Модела е CD-W524E (24x10x40).Май и те бяха с компоненти на СОНИ... |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 15:08 Заглавие: |
|
|
Мога да кажа след 13 години стаж в аудио видео ремонтите,че "народните" модели СD плейъри и видеоплейъри на "SONY" са много нетрайни,особено лазерните установки след 2 години не може да се разчита на тях.Докато имам едно CD-плейърче на "PHILIPS" производство 87 година,което няма и дисплей като хората,но до ден днешен не отказва каквито и да било дискове.Може ми "SONY" първи са поели пътя на еднократната употреба  |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 15:19 Заглавие: |
|
|
...ами щом и DVD дискове за еднократна употреба обмислят-купуваш,гледаш в рамките на даден период след което диска се "саморазрушава"... |
|
|
 |
Quantum Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:13 Заглавие: |
|
|
И аз искам да споделя преди около 6 години си купих уредба СОНИ RX 70 на времето си беше велико нещо Dolby B; 3 cd changer; 2x50W; c много екстри, еквалайзери, ехо, DJ ефекти, и други глупости поне 10 пъти съм я отварял да и чистя лазера и на мотора на дека все се изважда ремъчето и неще да работи сега в момента пак е с изваден ремък и ми писна все да я отварям и да го оправям ремъка не е хлабав ами просто механиката е калпаво направена + това още на първата година се скапаха бутоните й като натисна един все едно съм натиснал съвсем друг и още нещо потенциометъра за звука нали той е цифров като го врътна с 2,3 милиметра и веднага ми се усилва до дупка или поне до посредата, абе въобще не съм доволен иначе имам и други уреди СОНИ, с които нямам никакъв проблем но просто тази уредба въобще не прилича на известната реномирана марка сони почти не я слушал а лазера е почти скапан.
А относно CD-Rom`ите през 98 г. се купих TEAC W-54E - 4x4x32 малко е бавна за сегашните стандарти на никога не съм я отварял а съм я юркал постоянно бая дискове е записала и прочела и все още си я ползвам и е в добро състояние.  |
|
|
 |
Psihopata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:25 Заглавие: |
|
|
Сони си е Сони _________________ You can -- and should -- create Art and Beauty on a computer.
Computers can -- and should -- change your life for the better. |
|
|
 |
barthezz Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:43 Заглавие: |
|
|
Quantum, не ме плаши още повече Има ли опасност ако аз я отворя да прецакам нещо. Имам в предвид ти техник ли си?! |
|
|
 |
Quantum Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:53 Заглавие: |
|
|
Здр barthezz
не си изкарвам прехраната с това ама да кажем че съм любител техник а може и да се пробваш да я отвориш ама просто ако нищо неразбираш от такива работи по добре недей въпреки че няма да я развалиш кой знае колко ако си внимателен  |
|
|
 |
barthezz Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 19:58 Заглавие: |
|
|
Quantum, интересувам се от електроника, да. Баща ми също и все си мисля, че ако направим една комбина с него и я разковачим заедно ще успеем да я оправим, но ни е страх. Така както описваш проблема звучи повече от лесно, но знам ли. Ще поставя въпроса за разискване, ако не - ще е набутвация в сервиза и това е  |
|
|
 |
|