| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2010 18:46 Заглавие: Търся кабели за преход Pioneer - Grundig |
|
|
Търся 2 кабелчета за да направя преходник от авторадио Pioneer 2000 към женски тип Grundig(те са на колата).
Някой знае ли къде има в София ,на свестна цена ,трябват ми поне двата мъжки от картинката ,за Pioneer-а го имам . Благодаря !
ПП Нещо такова май ,но гледам ,че Кацарска ги е свършила http://k99bg.com/Default.asp?Operation=2&Art_ID=AVTO%20BUKSA%20EURO%203
Последната промяна е направена от ELP на Сря Мар 24, 2010 18:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2010 18:49 Заглавие: |
|
|
Търси ги като "Евробукси"... и не са от Грундиг.. всички нови автомобили са с такива. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2010 18:56 Заглавие: |
|
|
Да ,това го схванах ,нещо по конкретно ,някой скоро да е взимал ? В Конрад дали продават ,че не ми се мъкне до Илиянци чак !
Всъщност точно това ми трябва CABLE-ISO-PIONEER 12
Май само в Пулсатор го мернах ,ще се ходи явно ! |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2010 19:25 Заглавие: |
|
|
Ами аз лично не съм виждал в конрад... Но в eshop.bg има доста видове ... Автоелектроника -> Аксесоари -> 6 страница и нататък
А и може да провериш в Елимекс на Гоце Делчев (Даже може преди това да им се обадиш да ги питаш, че да не е напразно разхождането. ) |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2010 22:16 Заглавие: |
|
|
| Във всички уважаващи себе си магазини за автоаксесоари ги има, и в почти всички магазини за електроника. Друг е въпроса, ако търсиш ISO с мъжките накрайници, малко по дефицитни са. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 8:20 Заглавие: |
|
|
В магазините където се продава автоозвучаване би следвало да има. Вярно е, че мъжките се намират по-трудно но не е невъзможно.. Малко си далече и куриера ще е еквивалентен на стойността на буксата ако не и повече. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 12:13 Заглавие: |
|
|
| То с тази конструкция ,мъжки -женски ми се объркаха понятията . За мен мъжки бженски се определя от вида на контактите -кой в кой влиза ,за други май от това коя пластмаса в коя влиза . В общи линии купих този от Пулсатор ,но се оказа ,че едноредовата 12ка не стана на KEH-3600 ,та се наложи да я отрежа и вързах стария бял едноредов куплунг към двата ISO конектора . Мисля ,че може да закриваме темата ! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 15:07 Заглавие: |
|
|
| Когато са ми трябвали такива, винаги съм ги намирал в Елимекс. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 18:54 Заглавие: |
|
|
Pamporov мислим еднакво | Цитат: | | За мен мъжки/женски се определя от вида на контактите -кой в кой влиза | Само не разбрах защо смятате ,че мъжки се намират трудно ,всички преходници продавани в Пулсатор са точно с такива ISO ,каквито са и на самите радиоприемници отзад ,демек мъжки по горното определение ! |
|
|
 |
|