| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zafo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 14:38 Заглавие: Продавам графитни пръчки |
|
|
Продавам нови словашки графитни електроди тип LU114 с размери L=200mm и D=5mm. Електродите са със спектрално качество, произведени са от ELEKTROKARBON a.s. Slovakia http://www.elektrokarbon.sk/php/uvod.php
Цена 1лв/електрод.
От София съм, за контакти ЛС или имейл.
http://picbg.net/u/51725/35821/417184.jpg
Последната промяна е направена от zafo на Пон Окт 17, 2011 9:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 16:53 Заглавие: Re: Продавам графитни пръчки |
|
|
| zafo написа: | | Електродите са със спектрално качество... |
Какво означава това? |
|
|
 |
zafo Нов потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 18:04 Заглавие: Re: Продавам графитни пръчки |
|
|
Че стават за газхроматограф. Имат лимитирано количество следи от известни елементи. На тези места си вкарваш корекция в линиите. Стават и за обемна ерозия, стига цената да отговори на производствените ти нужди. Дали подлежат на фрезерна и стругова обработка е Божа работа. Вероятно да, защото за изисканите хроматографи се ползват готови чашки. Тези са на пръчка, явно трябва да си ги правиш с желаната форма.
Между другото, последно газхроматограф съм виждал преди 15 години и от тогава технологията може да е "дръпнала" напред. Та, ако са ти за важни и отговорни дейности, искай да скиваш сертификата. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 10:39 Заглавие: |
|
|
Денят започва добре - научих нещо ново Питането беше породено от любопитство - не бях чувал подобен термин. Ваклине, благодаря за отделеното време и информацията по въпроса. Спорна на всички, които и днес ще поработят. |
|
|
 |
|