| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kraleto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 19:07 Заглавие: Схема и токов датчик за автоаларма sun maxshield 3ch |
|
|
Здравейте,
имам проблем с алармата sun maxshield 3ch като заключа колата и след няколко минути сама се включва.По сигналите на светодиода смятам, че е токовия датчик.Мога ли да го изключа и как става това и може ли някой да ми прати схема на свързване, защотото в упътването няма благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
|
|
 |
kraleto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 22:04 Заглавие: |
|
|
Ами добре като сваля кората на таблото ще Ви я снимам... Наложи ми се да замеря ток на отечка на колата и видях че тя е 60мА сигурно това не е допустимо за алармата...  |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 22:18 Заглавие: |
|
|
| При моята кола постоянната консумация е 30 mA - аларма, ECU и часовника на таблото. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 22:19 Заглавие: |
|
|
Алармата няма да реагира на постоянна утечка. Става дума за моментен пик в напрежението на акумулатора. От какво е причинен е друг въпрос... а може и алармата да не е наред.
Нормално би следвало да има възможност за елиминиране на токовия датчик... софтуерно или хардоерно.
60mA са на границата даже за заверка на акумулатори. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
|