| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pif4o77 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 9:17 Заглавие: Малко помощ за тази платка: |
|
|
Здравейте долупосочената платка която ще видите е от записващо ДВД ТСМ . Проблема му е следния, ако стои включено в контакта няма проблеми бачка си , но ако го изключа за по дълго време от щепсела 1-2 дена и после като го включа в контакта няма никои. Въобще не светка нищо по него и не реагира, ако съм по настоятелен и го включвам и изключвам по някое време зацепва. Но с времето и това започна да не помага. Днес го разглобих и се натъкнах на следните проблеми на захранващата платка: http://zeroslav.snimka.bg/other/platka.486303
тези две нещица непознати за мен, едното се сещам че е диод (черното)
ама това малкото червенко стъкленко идея си нямам какво е Някои може ли да ми каже как да ги търся тези два компонента в магазина  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 9:42 Заглавие: |
|
|
Заградените "нещица" въобще не са ти проблем!
Най-вероятно е някой изсъхнал кондензатор.
Занеси я на сервиз и ще ти я оправят. |
|
|
 |
pif4o77 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 17:29 Заглавие: |
|
|
| Що сте ми пратили темата в коша? кво правило измислено пак съм нарушил? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 18:01 Заглавие: |
|
|
Какво "измислено правило" си нарушил си пише "черно на бяло",ако беше благоволил да прочетеш правилата на форума.Ако не ти харесват правилата тук,ако ги считаш за "измислени" и т.н. винаги можеш да ползваш червеното хиксче горе вдясно.А ако пуснеш още един такъв коментар може и да ти помогна по въпроса.Считай се за официално предупреден.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|