|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velincho9102 Нов потребител

Регистриран на: 27 Мар 2010 Мнения: 10 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2010 17:00 Заглавие: |
|
|
Имам радиатора просто съм го свалил да видя интегралите, защото бяха закачение за него. Моля ви ажете ми ако си взема ТДА-2050
коя схема ще е най-подходяща и трафа както е 220 променливо колко да пуска изходна мощност, щото разбрах че ако го оставя 220/12 ще намали около 10 вата на интеграл което е доста... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2010 17:53 Заглавие: |
|
|
Това дето си питал по горе да го броим все едно че не си го питал.Напиши какво точно искаш да правиш -нов усилвател към този траф и кутия или да си възстановиш стария.Но най напред опиши какво представлява трафа или по точно какви са му изводите на вторичната част и какви напрежения изкарват.На местото на тези схеми можеш да сложиш каквито си поискаш ,пак казвам зависи какво искаш да правиш. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|