| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 11:26 Заглавие: Въпрос за ТВ Тунер на Телевизoр Sony |
|
|
Здравейте на всички
Имам един въпрос- имам Телевизор Сони от 94-95 година някъде обаче от една година насам тв тунера нехваща определен диапазон с определени телевизии.Гледах тунера на тв-то и видях,че има потенциометри някакви, та въпроса ми е може ли да се регулира стария или трябва да се подмени с нов тв тунер.
Стария тунер е модел 1-465-541-14 TEREI-054D _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 11:48 Заглавие: |
|
|
Какво се разбира под "не хваща"?Кой е тоя диапазон,преди хващал ли го е и захранен ли е?
А това за потенциометрите-недей върти където не ти е работата! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 12:04 Заглавие: |
|
|
никога не го е хващал просто кабелните оператори започнаха да пускат каналите си на по специфични места и моя тунер не ги хваща вече, а каналите с други телезирои ги хваща! _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 12:20 Заглавие: |
|
|
И кои са тези "по-специфични" места? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 12:22 Заглавие: |
|
|
е нали ти разбираш кажи ти?Как да ти кажа от 60 канала излъчвани от кабелния оператор хващам само 41 канала в момента _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 12:35 Заглавие: |
|
|
| Ясно е че ТВ трябва да посети сервиз. Почти сигурно е че ще се сменя тунер. |
|
|
 |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 12:39 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Ясно е че ТВ трябва да посети сервиз. ..... |
еми точно това ме интересуваше просто и ясно трябва да се смени ОК мерси(идеята ми беше че стария неможе да се регулира) _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 13:16 Заглавие: |
|
|
Вероятно Sony-то не приема HYPERBAND каналите, означавани като S21 до S41. Погледни си в упътването - това го пише на последната му страница с техническите характеристики.
Ако напишеш точният модел на ТВ, колегите могат да ти кажат със сигурност дали със смяната на оригиналния тунер ще се оправят нещата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 13:51 Заглавие: |
|
|
| martin_1 написа: | | е нали ти разбираш кажи ти? |
Какво да ти кажа аз?
Какво мога да ти отговоря аз на една тема оформена по абсолютно безсмислен начин...
Някакво Sony,незнайно какво,от 60 канала някакви,лови четирийсет незнайно какви на незнайно кои бандове.Кво му е?И кво трябва да направим?И става ли с въртене на тримери?(Ами не става и ти се отговори още в първия пост).
Което първо от една година насам не хващало....
| Цитат: | | от една година насам тв тунера нехваща определен диапазон с определени телевизии |
После излезе че по рождение си ги не хващало...
| Цитат: | | никога не го е хващал |
Няма модел,няма шаси...
За сметка на това клоним към втора страница...
Носи го на сервиз и толкоз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|