| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 11:20 Заглавие: |
|
|
На човека не му се занимава с лампи
| californieca написа: | | ...значи при всяка промяна в запаметяване и е необходимо да се три с лампата?!?!... |
Знаеш ли какъв зор е... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 11:48 Заглавие: |
|
|
олооооо,извинявам се,ДА 28 крака е .
наистина съм се зъблодил че явно съм гледал само единия ред.
Извинявам се за не коректната информация.
Аз пак да попитам,дали ЕEPRO-ма AT28C64B ще свърши работа,от такава гледна точка че е по нова,по надежден и при него програмирането и препограмирането става само и единствено по електричен път.
Весело посрешане на Великден  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 14:14 Заглавие: |
|
|
Вземи една и пробвай , така ще разбереш най-бързо . Ти поне си от София, иди в комета и си поръчай една . Срещу 13 кинта ще разбереш . Аз не съм го правил тоя номер . Епроми сменям в разни архивни техники ,трия старата или купувам евтина с джам и записвам еднократно. След като си ентусиаст пробвай, данните и адресите съвпадат . Колата си е твоя, може да си я убиваш колкото искаш . Хубаво е после да пишеш тук какво се е получило . На някой друг също може да му се наложи да прави подобна замяна.
Аз лично ще ти препоръчам след експериментите ако ти се получи някакъв задоволителен резултат , да си запишеш крайният файл в такъв чип с джам и да си караш с него . Нямам им доверие на тези флашове .... _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 14:26 Заглавие: |
|
|
| Да ама в комет няма такава. А тези от фарнела искат 100 лева. Или аз не съм видял нещо както трябва. В комет имат 24C които са с последователен интерфейс. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 15:35 Заглавие: |
|
|
slav4o.com заявките към фарнел аз си ги правя през комета. А за цената си се объркал . Гледаш долу цената за лайсна с 14 броя чипове 47.81 евро. Отгоре в дясно до снимката на самия чип пише единична цена 5.65 евро. Това е цена без ДДС. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
|