| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2010 21:52 Заглавие: Търся методика за изчисляване на трифазен трансформатор. |
|
|
Налага ми се да изчисля трифазен трансформатор и търсенето ми в google и в моите книги не ми помогна много.Някой може ли да ме упъти към литература или някаква програма която да прави подобни изчисления. Трафа, който трябва да пресметна трябва вторичната му намотка да е свързана в звезда задължително. Първичната не е важно как ще е свързана.Напрежението на първичната е Uлинейно=380V вторичното ще е към Uлинейно=60V и ток 20A. Това нещо ми трябва за една, курсова която в общи линии ще бъде тиристорен управляем токоизправител.
ПП:Сега ще почна да ровя из списанията които имам. Те са към 200 "Радио телевизия и електроника" и руското "радио" белкем от там изпадне нещо. Ако някой знае конкретно в някой брой, че има нещо по темата да пише да ускоря търсенето. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 15:22 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви! Точно от това имах нужда. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
|