| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gsmbg Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2010 22:33 Заглавие: Проблем с цветовете на телевизор Самсунг LE32B650 |
|
|
| Здравейте без да искам от сервизното меню пипнах нещо и сега не са ми на ред цветовете. Преобладава черния цвят рестартирам телевизора от ресет но не се оправя нищо някой можели да ми каже как да си настроя цветовете. Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2010 22:39 Заглавие: |
|
|
Да не си ровил където не ти е работата.В близкия сервиз ще ти кажат. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
gsmbg Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 0:02 Заглавие: ре |
|
|
| [quote="Bojilov"]Да не си ровил където не ти е работата.В близкия сервиз ще ти кажат.[/quote] Ще ми кажат ама ще искат и пари затова съм пуснал темата тука |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 0:14 Заглавие: |
|
|
И е нормално да ти искат.Всеки труд се заплаща.Ако не беше ръчкал,където не ти е работата сега нямаше да ти искат.
Айде стига толкоз.Катинар.И без това раздела е за друго. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|