| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 8:16 Заглавие: |
|
|
| bvgdzk написа: | | Интересно ми е защо няма втори полет до луната! |
Не знам дали усещаш че се излагаш като кифладжия.Не само че има второ кацане на човек на Луната,но тия кацания са общо шест,а хората които са стъпвали на Луната са общо дванайсе(мисиите от Аполо 11 до Аполо 17).
Разбира се далеч по-интересно за хората е да се пускат разни конспиративни теории и прочие.Хората обичат да верват. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 14:52 Заглавие: |
|
|
| Скоро митоловците по Дискавъри пробваха разни неща от кадрите с първото кацане на луната, като например забиваха знаме във вакуумна камера, ходеха на борда на самолет, имитиращ намалена гравитация и др. и заключиха, че кадрите са автентични. |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 15:37 Заглавие: |
|
|
Мисля че тук разисквахме тази тема по едно време и имаше "за" и "против".
Може би са били, а може би-не. Във всеки случай са направили всичко възможно да бъдат .
А съревнованието между двата блока /в лицето на СССР и САЩ/наистина е било смазващо! И е довело до смъртта на много, много космонавти, предимно от американска страна, заради некачествено изпълнение на апаратурата. _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 17:02 Заглавие: |
|
|
Аз мисля ,че се оформя една много хубава тема-"Досиетата Х " мой любим сериал а и не само филма ами по принцип замисъла за истината която е някъде там.....  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 18:59 Заглавие: |
|
|
Моето родно село Къкрина се слави в областа и с това че от далечни времена моите съселяни са правили контрабандно восък за свещи и са ходили да го продават по далечни краища . Та американецът Амстронг като стъпил на Луната първото което е видял е било къкриненец да продава восък там . Направете си извода кой първи е стъпил на Луната .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 19:11 Заглавие: |
|
|
Айде на черешата  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 19:27 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | къкриненец да продава восък там . Направете си извода кой първи е стъпил на Луната .  |
И Литекс играе мач с марсианците и води с 5:0. И като се събудил др. Коцев ....... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 19:32 Заглавие: |
|
|
Само го маанете тоя BG - футбол и тук, щото ми настръхват косите!... / Или, поне си мисля, че ми настръхват... Чакай да се огледам пак... / _________________ ................................................................
Не можеш два пъти да нагазиш в една и
съща река!... |
|
|
 |
|