| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emzata Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 18:11 Заглавие: Смяна на диод от диодна лента |
|
|
| Здравейте, намерих човек да ми направи всички копчета и изобщо всичко в колата да ми свети в зелено. Обаче при врътките за парното има проблем. Те са три, от ляво за степента на парното, в средата за регулиране на топло/студено и отдясно от къде да излиза въздуха. И тая средната светеше от синьо към червено, когато беше с крушка. Обаче за да светят останалите врътки в зелено човека е сложил две зелени диодни ленти и сега и врътката за топло/студено свети зелено. Може ли от диодните ленти само в средата да им сменя диодите с бели. Няма с какво да снимам, но диодните ленти са нещо подобни на това - http://hardwarebg.com/forum/attachment.php?attachmentid=22909&stc=1&d=1249253062 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 20:29 Заглавие: |
|
|
Може да се сменят няма проблем. Пиши от къде си и ще измислим нещо  |
|
|
 |
emzata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 8:50 Заглавие: |
|
|
| От Враца съм |
|
|
 |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 13:07 Заглавие: |
|
|
| Далече си иначе е за 5 минути работата няма ли кой около теб да ги смени или там където са ти ги направили. |
|
|
 |
emzata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 13:45 Заглавие: |
|
|
Ами щом така го е направил, сигурно не е могъл или може и да не се е сетил, не знам. Ще ида утре да го питам да видя какво ще каже. А иначе трябва да купя 2 диодни ленти същите само, че с бели диоди и от нея да се вземат няколко диода и да се запоят на мястото на зелените така ли ?
Доста солено обаче ще ми излезе всичко, до сега съм платил 31лв за копчетата (5 на брой) + часовника и 20 лв за врътките за парното. Сега, сигурно пак ще ми вземе 20..
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
|