Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ВЕЧЕ НЕ ПРОДАВАМ - ЗА ТРИЕНЕ!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mike47
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2010 14:16    Заглавие: ВЕЧЕ НЕ ПРОДАВАМ - ЗА ТРИЕНЕ! Отговорете с цитат

Става дума за Touch Screen Replacement Module за NDS Lite.
Самият аз не съм съвсем наясно за какво е този модул, но вероятно ще се намерят хора, които имат нужда от него.

Последната промяна е направена от mike47 на Сря Апр 21, 2010 19:26; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2010 15:55    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.slivi.net/obiava/PRODAVAM-remonten-modul-za-tuchskriin-71636.html ЦЕНА: 8
Става дума за Touch Screen Replacement Module for NDS Lite. Самият аз не съм съвсем наясно за какво е този модул, но вероятно ще се намерят хора, които имат нужда от него. Цената е 8 лв!
Тука цената ти е друга.Това търг ли е .Да не говорим че цената му е 2.74$ Rolling Eyes
mike47
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2010 17:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, не е търг! В този сайт не съм пускал обява, но така или иначе става дума за едно и също.
Щом казваш, че цената е 2.74$, давай 2.74$ и го вземай!
Подарявам ти го, ако наистина ти е нужен! Smile
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2010 17:50    Заглавие: Отговорете с цитат

mike47 написа:
В този сайт не съм пускал обява....

Значи има и някой друг,пак от Русе,дето и той продава същото нещо и е пуснал обява със дословно същия текст едно към едно.Че и пък със същият телефонен номер,само че на друг оператор.Ама това не си ти де.Да не си помисли няой нещо.Не си ти.Сигурен съм в това. Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mike47
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2010 19:23    Заглавие: За етиката във форума Отговорете с цитат

Казах, че в този сайт не съм пускал обява и това е истината!Предполагам, че вземат обяви от други сайтове. Това не е етично според мен и едва ли ти дава право да се заяждаш и иронизираш. Опитай да пуснеш там обява и ще се убедиш, че казвам истината.
Разбрах, че обекта на обявата не те интересува.
Съжалявам, че пуснах тази обява тук, щом само дава повод за такива "коментари". Ще опитам да я премахна.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2010 19:45    Заглавие: Отговорете с цитат

http://forum.networx-bg.com/viewtopic.php?f=7&t=28308

И тук ли не си я пускал ти?Че и ника е същия. Twisted Evil
Че и цената пак е по-ниска.
Мойто момче,като си решил да лъжеш поне се научи да го правиш мъъъничко по-убедително,че да не се излагаш,като кифладжия.

P.S.И ако обичаш да не ми пълниш ЛС с глупостите си ще може ли Question Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети