| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 9:40 Заглавие: Тьрся схема за WILLEM |
|
|
Тьрся схемата за този програматор варианта който е показан в WWW.programatori.hit.bg Благодаря предварително! _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 17:18 Заглавие: |
|
|
Виж тук - има 3 схеми V3.1,V4.0 ,V4.5 ,дано някоя ти свърши работа.Успех!
http://www.willem.org/manuals.htm
ПП Сега го видях това е 3,1 версията като моя води се PCB3.1, трябва да се избере от софта горе дясно преди да почнеш работа. |
|
|
 |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 0:34 Заглавие: |
|
|
Благодаря колега за информацията,но напреженията за програмиране на паметите в "бьлгатския"вариант са реализирани с едно MC... DC-DC конвертор.Тази част ми убягва,немога да докарам напреженията които ми трябват Още ведньж благодаря! _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 18:54 Заглавие: |
|
|
Да не си сложил малък дросел? Тогава МСто се държи нестабилно.
По някога ми се е налагало да слагам 120пф кондензатор от крачето за о. в. към маса. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 22:14 Заглавие: |
|
|
| Значи схемата около МС то е хубаво да я изпълниш не както е по оригинала а както е в апликейшъна на чипа, ако го нямаш пиши и ще ти го пратя.Аз също имах този проблем поради това ,че консумацията на някои еепромове е над 80 мА . Намали ограничаващото съпротивление от 1 на .3 ома и си намери хубав дросел за ток над 1А/ 100UH , увеличи и филтровите след изправителя. Подходящи дросели има в Комет.Освен това си виж и захранването на схемата -трябва да държи поне 0.8А без да пада под 10 волта. Това е Успех! |
|
|
 |
|