| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
www123 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 14:35 Заглавие: Приемане от безжична мрежа |
|
|
| Как се настройва access point за да може да приема от безжична мрежа. Access point-а е SMC2555W-AG2 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 14:45 Заглавие: |
|
|
Като прочетеш инструкциите за AP-то. Пускаш го като клиент.
Инструкции тук |
|
|
 |
www123 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 15:35 Заглавие: |
|
|
| Аз инструкциите ги чета вече няколко дена. Къде на коя страница в кое меню да го търся тоя клиент ? |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 0:18 Заглавие: |
|
|
В твоя случай го пусни в bridge mode. Ако дадеш подробности можеш и да получиш насоки  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 1:06 Заглавие: |
|
|
Охо от къде се сдоби с тая "лудница" Имам такива но с друга марка ама съм хващам на бас, че вътре е същия борд с 2 miniPCI карти. Поне при мен софта е отврат! За да подкараш въобще да му работи WIFI то трябва да сетнеш регион първо и при мен ставаше само през телнет.
Ето цитат от друг форум където съм писал по въпроса:
"Просто трябвало да се сетне през телнет "country us" примерно. После като се сложи отметката през web да се вдигне интерфейса и си работи. . . . .
п.п. сетнато CN дава до 13 ти канал без да вади съобщение че не се подържа при turbo mode." Иначе хардуера му е корав.. xPC, 16 рам, моторолски проФесор. 2 слота подържащи масовите атероси . И ако искаш да го ползваш само да приемаш фрее нет от някъде ти препоръчвам да си вземеш едно NANO2 или аналогично по-фриендли радио. Да не говорим, че мойте изобщо не подърват режим различен от AP и ако при теб е така.. няма да ти вършат работа за което ги искаш. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Нед Апр 25, 2010 15:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
www123 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2010 10:06 Заглавие: |
|
|
| А с рутер D-Link DI-524 ще стане ли ? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Апр 25, 2010 15:19 Заглавие: |
|
|
Ами тои има bridge mode. Може и да стане Можеш ли да направиш screen shot на софруера на предно АP за което говорихме за да видя дали е като мойто. И версията? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|