| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Шопов Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 20:17 Заглавие: Търся схема за SANG 29PFK65 |
|
|
Здравеите!Ако някой може да помогне за схема на SANG 29PFK65 PIP SXS, ZX8.190-13,шаси CH.C7 или C8 може би само това намерих след много ровене.Благодаря _________________ Начинаещ
Последната промяна е направена от Шопов на Пон Апр 26, 2010 21:29; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 20:34 Заглавие: |
|
|
Ако беше се поразровил из форума или се беше запознал с правилника за оформяне на тема щеше да намериш и други неща... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Шопов Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 21:25 Заглавие: |
|
|
Наистина се рових много и с търсачката но ми излизат други неща или схемите са пратени по e-mail.Правилата ги прочетох пак но....помагаите където бъркам все пак съм нов. _________________ Начинаещ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 21:33 Заглавие: |
|
|
Ами да му беше дал състава ли...А схеми на туй шаси си има във файлообменника. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Шопов Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 20:20 Заглавие: |
|
|
Не искам да ставам нахален но пробвах да напиша шасито и т.н. но не излиза нищо.Някакъв съвет? _________________ Начинаещ |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
|
|
 |
Шопов Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 20:57 Заглавие: |
|
|
На пръв поглед изглежда същата.Благодаря за съдействието ще трябва да черпя. _________________ Начинаещ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 21:05 Заглавие: |
|
|
| Шопов написа: | | пробвах да напиша шасито и т.н. но не излиза нищо. |
Да бе да.Пишеш си горе във търсачката на файлообменника C7 и си излиза схемата,която ти бе дадена в по-горния пост.Ама нали може наготово... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Шопов Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 21:23 Заглавие: |
|
|
Сигурно аз съм като ТВ 'Осогово'-загрява 5 минути след като го включиш .Грешката е моя защото влизам в фаилообменника и пиша шасито в графа Chasiss Не съм му свикнал на сайта още. _________________ Начинаещ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 21:29 Заглавие: |
|
|
Къде има да ровиш...Горе вдясно както си тука в червеното схеми,описания пишеш C7,даваш "Търси" и толкоз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|