| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
higsound Нов потребител

Регистриран на: 28 Яну 2009 Мнения: 30 Местожителство: КАРЛОВО skype GARH.LTD
|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2010 14:20 Заглавие: ПРОДАВАМ ТРИГЛАВ ДВУМОТОРЕН ДЕК Technics m253x |
|
|
ПРОДАДЕН !!!
Последната промяна е направена от higsound на Съб Апр 17, 2010 21:44; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2010 14:33 Заглавие: |
|
|
Айде спри се малко
На всеки 20 мин. ли ще си триеш обявата и ще я пускаш отново?
Това е форум, не е нито аукцион, нито "дъска" за обяви. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2010 14:35 Заглавие: |
|
|
Аз съм му я разкарал две обяви от одеве щото нямаше дописан град. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
higsound Нов потребител

Регистриран на: 28 Яну 2009 Мнения: 30 Местожителство: КАРЛОВО skype GARH.LTD
|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 21:02 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Аз съм му я разкарал две обяви от одеве щото нямаше дописан град. | Еми то хубаво ама при тази обява как стои въпроса [/url]http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=65028&topicshow=Купувам%20цветен%20телевизор%2021"-29"[/url]
сигорно има значение дали е купува или продава или пък що да я трием може да се спечели някоя стотинка а можеби просто щото съм от Крлово нищо лично ама нали всички сме уш еднакви |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 21:11 Заглавие: |
|
|
Разбира се че има значение и правилото важи само за обяви за продажба по разбираеми причини.
Ако чукча малко повече беше наблегнал на четенето,вместо на писането щеше да намери това
| Цитат: | Ако продавате нещо-посочвайте-
1-Точна и ясна цена......
2-За кой град става на въпрос--... |
| Цитат: | | или пък що да я трием може да се спечели някоя стотинка |
Умрял съм да му продавам телевизор ша знайш.Ей сега тръгнах да му го мъкна до другия край на Българията.На гръб.
| Цитат: | | а можеби просто щото съм от Крлово |
Въобще не ме вълнува това че си от Карлово.Нито пък те знам кой си,най-малкото щото избягвам подобни докачливи люде.
За напълно безсмисленото ти заяждане отнасяш официално предупреждение.И също така няма да е лошо да се запознаеш с правилника на форума. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|