|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
trino Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 0:25 Заглавие: Проблем с телевизор |
|
|
| Здравейте, телевизора е LG CF-20K52EX със шаси MC-84A и имам следния проблем с него. Ако спре тока докато телевизора работи, след това щом дойде тока, телевизора тръгва, но силата на звука е усилен докрай. Въпреки че преди да спре тока телевизора е бил намален или на някакво средно ниво. Това е много неприятен проблем, тъй като ако съм излязъл до някъде и в този момент спре за момент тока, след това телевизора се чува от 100м. Ако не съм на близо да го намаля ще подлуди комшиите. Интересно е обаче, че същия проблем го има и дори ако след като съм го угасил по нормалния начин реша да му издърпам щепсела от контакта. Фактически излиза че щом телевизора остане без ток, след това го има тоя проблем, независимо дали е бил угасен или не преди това. Ако някой знае на какво се дължи тоя проблем и как да го оправя, моля нека сподели. Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 0:48 Заглавие: |
|
|
| А пробвал ли си докъто е намален и има ток да му запаметиш STORE PP ? |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 6:37 Заглавие: |
|
|
а,като го изгасиш от дистанционното и пак го пуснеш,звука как е? _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 7:45 Заглавие: ре: |
|
|
Със сигурност като го изгаси от дистанционното и го пусне няма този проблем. Проблема на този телевизор се получава след изключване от мрежовия бутон. Познато ми е. ПАМЕТ 100%. Лечение - нов дъмп. В сервизен режим няма опции за силата на звука нито в менюто на самия телевизор.
След гасене с дистанционното и пускане отново звука би трябвало да е нормален в момента? А с новата памет и след това.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|