| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 13:35 Заглавие: Търся схеми на програматори eeprom |
|
|
| Търся схеми начини на връзване на чиповете и програмки даже може и някоя страничка с дъмпове. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 14:06 Заглавие: ре: |
|
|
pepimaistora този път ще откриваш Африка ли? http://forum.eshop.bg/search.php Махни това "майстора", че както ми се вижда само постове трупаш. Програматори бол. Въпроса е за какво са ти? Какво искаш конкретно да записваш и с каква цел? Просто ЕЕПРОМ-и ли или ... каквито и да е чипчета .... По избор на предлагащия а не на търсещия.
пп. Ние не завързваме и връзваме, просто свързваме когато се налага. |
|
|
 |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 17:59 Заглавие: |
|
|
| Забравих , че ти си се родил научен квесторе , аз искам да се науча за това го мразя тоя форум само подигравчий и "МАЙСТОРИ". Не знам какво ви кара да се държите така. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 18:08 Заглавие: |
|
|
| pepimaistora написа: | | Забравих , че ти си се родил научен квесторе |
Ами на такъв безсмислен въпрос е нормално да получиш такъв отговор...
| pepimaistora написа: | | за това го мразя тоя форум само подигравчий и "МАЙСТОРИ". |
Ако мразиш този форум,ако не харесваш какви хора сме се събрали тук и т.н.-има едно червено кръстче най-горе вдясно.
Не знам насила да сме накарали някой да стои тук.
За последния ти пост отнасяш разбира се и официално предупреждение.Впредвид предишните ти прояви,благодарение на които предишния ти ник е в бан-листата това предупреждение едва ли ще помогне но все пак.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|