| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velincho9102 Нов потребител

Регистриран на: 27 Мар 2010 Мнения: 10 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 15:48 Заглавие: Проблем с усилвател |
|
|
Къде мога да намеря така наречените изолационни подложки ( слюди ) , които служат за изолация между интеграла и радиатор в даден домашен усилвател. Никаде не ги открих тарсих в големите баумакс багири практис практикери.... и няма такова нещо. Също така да попитам ако изолирам радиатора напълно от металната кутия проблем ли ще е ако оставя 2-та интеграла да са залепени на радиатора без изолация. Мисълта ми е дали ще възникне проблем ако се получи някаква връзка между интегралите и радиатора се яви проводник.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
velincho9102 Нов потребител

Регистриран на: 27 Мар 2010 Мнения: 10 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 18:59 Заглавие: . |
|
|
| Не разбрх кое точно от правилата съм нарушил с темата ми - най вероятно имената на магазините трябва да ги изпиша на английски и с главна буква ли немога да разбера. Въпросите ми са ясни то4ни и конкретни просто не знам какво не ви е харесало. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 20:11 Заглавие: Re: . |
|
|
| velincho9102 написа: | | най вероятно имената на магазините трябва да ги изпиша на английски и с главна буква ли |
Хубава ирония по отношение на правилата на форума и мисля да я оценя подобаващо с едно официално предупреждение.
А темата ти е тук,защото не е оформена съгласно правилата и защото питането ти е безсмилсено откъдето и да го погледнеш.Местата на които си тръгнал да търсиш подобни материали също са не по-малко безсмислени.
Така че не рови където не ти е работа,а ако има прокъсана подложка просто го занеси да го погледне някой,който си има поне малко понятие на тема ел-техника,преди да си го избуфтял с някой експеримент. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|