| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2010 22:24 Заглавие: |
|
|
Последно бях чул за Светлина,че не произвеждат нищо.Купуваха от някъде и ги премаркираха и опаковаха. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2010 23:02 Заглавие: |
|
|
Цената не е особен проблем-все пак само за тези тръби дадохме почти 200 евро за диамантен диск. Разполагаме с камина, противогази и подходящо работно облекло-гумени облекла, кожени предпазни престилки и кожени ръкавици. Така че, няма да има проблем с това. Все пак не го режа в хола . Успях да срежа няколко и с обикновен фин шмиргел. За да не се разлети стъклото, първо го залепям с хартиено тиксо в зоната на рязане. Но понякога се пука. Затова исках идея за технологията. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2010 23:20 Заглавие: |
|
|
Пробвай, както Ваклин каза. С кантал. Правиш една навивка около мястото. Фиксираш /някак си/. Пускаш малко ток, да се зачерви. Изчакваш малко, и топиш в маслото... Пробвай на нещо бракувано... Ще му свикнеш.  _________________ ................................................................
Не можеш два пъти да нагазиш в една и
съща река!... |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 22:28 Заглавие: |
|
|
| Днес пристигна новият диамантен диск. Реже стъклото като халва. Направо не е за вярване. Обаче не мога да измисля как най-безболезнено да сваля праха. Голямо мазило става. А и съм се опаковал като Терминатор и не ми е никак комфортно да се мотам. Някой има ли по-лесен вариант, от търкането с парцал? |
|
|
 |
Quantum Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2010 9:36 Заглавие: |
|
|
| Сещам се за вариант потапяне във вана с натриева основа или друг химикал. Не знам доколко е удачно в този случай, можеби си заслужава да се пробва. |
|
|
 |
|