|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 19:39 Заглавие: автоаларма Stealth V.2 |
|
|
| Поне така пише на гаранционната карта Stealth V.2, от нета разбрах само, че май са производство на Варненската фирма Техноелектроника, сложиха ми я в сервиз за автоаларми, но не ми дадоха никакво описание и схема, не ми се разправяше да настоявам. Ако някой има схема на свързване моля да ми прати схема, необходимо ми е за да си вържа модула за вдигане на стъклата при включване на алармата. Управляващото напрежение за този модул е -12 волта с продължителност до последователното затваряне на стъклата (шофьорска и пасажирска врата), разбира се може да бъде и със задържане на бутона за включване на алармата. Или ако алармата няма специален изход от къде да се вземе такъв сигнал. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
|
|
 |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 16:24 Заглавие: |
|
|
Благодаря много.......значи трябва да програмирам вариант изход "комфорт" и така както гледам схемата би трябвало да взема сигнал от белия проводник, въпросът е каква полярност е това напрежение, пише само че - "изхода е тип отворен колектор - 500 мА".
Защото за задействане на устройството за вдигане на стъклата трябва отрицателно напрежение. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|