| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 16:30 Заглавие: Проблем при SonyEricsson K800i |
|
|
| Беше ми паднала батерията и се изключи сам.Вкючих го на заряд изписа ми че се зарежда.Но него включих веднага,след 30мин.поисках да го включа и непоиска да тръгне.От подобната темата по надоло разбрах ,че някакъв кондензатор правил проблема.Аз съм го дал в сервиз и вече 1год.не могат да го пуснат давал на късо и немогат да открият от къде се окъсява и батерията пада бързо.Възможно ли е да е подобен проблема и при мен тъй като чувам,че имало често срещан проблем при този мод.тел.? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
martinasa Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2010 13:40 Заглавие: |
|
|
Възможно е защото е бил на зарядно. По принцип окъсява захранващия чип но може и някой кондензатор да не е издържал и да е окъсил.
Също така ако при натискането на бутона за включване ако мига светодиода за изтощена батерия може да се окаже софтуер, може да се окаже че не зарежда или може и батерията да е заминала. _________________ Like White Baby  |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2010 21:37 Заглавие: |
|
|
а случайно да е мокрен ако има лепенка малка отзад на телефона и батерията отгоре и са почервенели е мокрен тогава имаш ликаж на платката............ и успех _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2010 11:14 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за отговорите ,не е мокрен, една година е работил и батерията е добре защото си държеше 4-5 дена.Понеже вече стои още 1 година в сервиза, ще им предам за каквото сте ме посъветвали.Благодаря ви.Ще пиша ако има развитие по въпроса. |
|
|
 |
|