| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 0:10 Заглавие: Лаптоп Dell Vostro 1015 Проблем с драйверите на WiFi под XP |
|
|
Лаптопа е на няколко часа.. Сложено му е XP SP2 работи отлично. Изтеглих драйверите от офицялния им сайт за XP. Всичко си тръгна само за WiFi то и Bluetooth-a има проблем. Последния го излъгах с едни драйвери за Тоshiba. Оказа се " 360 Module with Bluetooth 2.0 + EDR" Доста новичко решение ( не съм го виждал никъде до сега ) . Работи няма грижи. Но WIFI то като тръгна да му слагам драйвера който те са дали на сайта си... се получава това:
Oт магазина ми казаха да си гледам работата общо взето.. Иначе оригинално си беше с линукс машинката и там WiFi то си работеше.. поне ги виждаше АП тата. Цял ден се борих с него с какви ли не подобни драйвери и се получава следното... излиза в девайс менажера нормално картата.. но като я дам да търси AP та и не вижда никой! След малко ровене се оказа, че WiFi то е 1397 на broadcom. Теглих какви ли не варянти за него и няма и няма.... пробвах ръчно да ги инсталирам и пак е боза! Като си го пускам и спирам от бутона и диода си реагира съвсем нормално но. Някой зайгравал ли се е с този модел?
Варянта да се слага win7 за момента е супер крайност! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 0:25 Заглавие: |
|
|
Първо въпросче
Защо си инсталирал WINDOWS XP SP2?!?!?! Като има SP3?
Както са писали тук ръчно ще трябва да инсталираш драйвера
Ето и тук виж
Хубаво е да го ъпдейтнеш до SP3 преди да е станало късно ...
BTW Vostro са големи дървета  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 8:42 Заглавие: |
|
|
Човека каза задължително SP2.... Сега ще го изтегля това R210424.ехе и ще пробвам ако не ще го мъча със 7мица да видя поне там дали ще работи.. Абе дърво ни дърво... на тая цена с Intel професор и да няма nVidia чипове... си е добре. Просто да бяха малко се постарали със съпорта от към драйверите..
п.п. Сега го сложих и ми каза че нямало съвместим хардуер и прекъсна инсталацията. Иначе при ръчно слагане WiFi картата се откри и всичко изглежда нормално само дето не хваща нищо . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 9:51 Заглавие: |
|
|
За да не хваща значи има или хардуерен бутон за радиото или софтуерен
А за поддръжката Ако искаш още да ползваш XP трябва да купуваш Toshiba  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 9:56 Заглавие: |
|
|
Хардуерен няма... Софтуерния работи.. т.е. като го цъкна и диода за WiFi то си свети! Но пак не хваща... Гледах дали управлението е от бозата и там всичко изглежда добре т.е. има си отметка ( махах и я слагах и рестартвах за всеки случай ) и пак е "глухо" радиото... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mironski Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2008 Мнения: 121 Местожителство: Полски Тръмбеш
|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 11:44 Заглавие: |
|
|
А с друг релейз на ХР пробвахте ли ?
Случвало ми се е подобно нещо , и WI-FI тръгва след преинстал на ХР с друг релейз. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 20:14 Заглавие: |
|
|
С 3 различни пробвах мисля да му правя ъпдейт и да тествам пак.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2010 17:37 Заглавие: |
|
|
А чувал ли си за
Линк аз с това съм инсталирал много лаптопи без проблем. |
|