| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mario992 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2010 16:41 Заглавие: Receiver Sony str-dg510s |
|
|
Имам Receiver Sony str-dg510s който има проблем в единия канал за стерео режим. Receivera е 7 канален, като 5 канала са за Dolby Digital, а другите 2 канала са за стерео, 8 ома е импеданса му 2та канала за стерео са по 100 Вата на канал. Сега по темата бях го взел повреден с изгоряло крайно стъпало изпълнено с комплектарни дарлингтон транзистори MN2488 ; MP1620 производство на Sanken като общо са 10 транзистора 5 от едните и 5 от другите. След като ги подмених ресийвъра тръгна но в 1ния канал за стерео има ужaсен БРУМ и съвсем слабо свирене, но всички други канали си работят безупречно. След измерване мисля че имам ток в покой в този канал и не съвпада рамото на крайното стъпало. Въпроса ми е дали и според вас е така или е другаде проблема, защото съм лиюбител и не разбирам толкова много но все пак имам нужните познания да поравям леки повреди и имам нужната практика както и инструменти. Извинявам се ако съм пропуснал нещо важно но съм от 2 дена в този форум ако има нещо питайте ще ви го кажа или измеря.
Поздрави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 19:26 Заглавие: |
|
|
Може ли да ми подскажете каде ми е грешката за да я оправя нов съм тука и не съм много запознат, четох правилата на форума и не виждам каква ми е грешката описал сам марка и модел написал съм повредата написал съм какво съм измерил дори и мойто предложение за повредата и също така пиша на кирилица, или пък заради неграмотния ми пост е.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 20:11 Заглавие: |
|
|
Има си стикнати теми.Там всичко си пише. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 20:34 Заглавие: |
|
|
Извинявай не съм на ясно с терминологията, какво ще рече "стикната тема".
Поздрави! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 20:38 Заглавие: |
|
|
"Важните" теми по съответните раздели. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 20:42 Заглавие: |
|
|
Ами това беше първото нещо което прочетох за всеки раздел и явно съм доста тъп и не си виждам грешката, ако може да ми кажеш за да не я повтарям и много се извинявам не е нарочно просто съм нов тука.
Поздрави! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 20:54 Заглавие: |
|
|
Айде стига си се правил на луд. Чел бил.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|