| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 8:55 Заглавие: |
|
|
Като бях ...ее по-малък ,съм правил какви ли не простотии,но точно това не!Само ми се струва,че идеята за пропан-бутана с чист кислород не е удачна.Когато гори така цвета на пламъка мисля,че ще е син и много къс,а същевременно много енергия ще има в струята.Нали сте виждали газов оксижен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lekov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 18:21 Заглавие: |
|
|
| сега го пробвах и стана - дезодорант и пиезо кристал. Само че в по голям мащаб и по обезопасено |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 22:20 Заглавие: |
|
|
Абе с чист кислород е опасно дори дървени въглища може да взривиш. Иначе един компресор и може би газ за лампи или дори нафта може би става. Или пък с разредител АМВ  |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 23:10 Заглавие: |
|
|
Спринцовка, диетилов етер и запалка
Ама на поляна!
Поради изказването на приятея отдолу уточнявам, ефекта е до 10-15 метра огнен стълб и експерименти в населено място са сериозна пожарна опастност
Последната промяна е направена от Петров на Пон Май 24, 2010 23:53; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 23:41 Заглавие: |
|
|
на поляна вартбург, смукача докрай, махната лулата на едната свещ и отзад до ауспуха някой със запалка ама да внимава  |
|
|
 |
ivanovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2010 7:31 Заглавие: |
|
|
Ремонтирал съм такава машина,в един резервоар за сместа.помпа,един магнетвентил, дюза разпръсквач и високоволтова бобина с два електрода и електронен блок .Не е нищо особено иначе-беше гръмнал комутатора на бобината.Сместа е важна Предполагам на спиртна основа с етерични масла,защото миришеше хубаво ,и не е под налягане за да се избегне случаен взрив.Прилича на малка нафтова горелка. |
|
|
 |
bogito177 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2010 9:24 Заглавие: |
|
|
| ivanovbg написа: | Ремонтирал съм такава машина,в един резервоар за сместа.помпа,един магнетвентил, дюза разпръсквач и високоволтова бобина с два електрода и електронен блок .Не е нищо особено иначе-беше гръмнал комутатора на бобината.Сместа е важна Предполагам на спиртна основа с етерични масла,защото миришеше хубаво ,и не е под налягане за да се избегне случаен взрив.Прилича на малка нафтова горелка. |
Ей това може би беше най-доброто мнение. Искам да помоля без тъпи коментари! В поста ми пише,ако не става давайте идеи!!! |
|
|
 |
|