| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
brazilianst1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 13:34 Заглавие: помогнете |
|
|
| имам радиооправляема модка за риболов.но нещо се развали губи обхват лови до 20 метра само като хвана антената има обхват явно е приемника може би,каде мога да я дам за да я оправят |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 13:54 Заглавие: |
|
|
| сяжалявам ако не ти харесва питането ми,за първи път влизам във вашият форум,найстина просто имам нужда някой да помогне,в рибарският ни форум фишмания, питане от сорта е нормално може би тук си споделяте проблемите по друг начин,все пак се извинявам УСПЕХ |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 14:18 Заглавие: |
|
|
Няма какво да се извиняваш ами ползвай бутона ЕDIT И пиши малко по-грамотно.Е па рибари,рибари ама и вие сте ходили на училище.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 17:46 Заглавие: |
|
|
| ЯВНО СЪМ СБЪРКАЛ ФОРУМА НЕ БИЛО ПО ЕЛЕКТРОНИКА МИ БИЛО ПО ГРАМАТИКА, ТО ВЪВ ВСЯКИ ФОРУМ СИ ГИ ИМА ЗЕВЗЕЦИТЕ, АЗ ПИТАМ ЗА ПОМОЩ, АКО НЯКОЙ МОЖЕ НЕ ДА МИ БРОЙ БУКВИТЕ |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 17:49 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз.За това последното получаваш и официално предупреждение! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|