| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2010 23:58 Заглавие: |
|
|
| Еех Емиле, лечението на Божилов е известно от дълбока древност и изпитано практически. А генераторчето на бабката е просто килоомметър със звукова индикация. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 0:24 Заглавие: |
|
|
| Абе мегаомметър мери и влажността даже. Аз съм правил схемата, вместо сондите ползвах фолиран текстолит с много тънък прорез. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 7:10 Заглавие: |
|
|
Ааааа,то с ръка се държало,аз мислех,че се пъха някъде  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 8:03 Заглавие: |
|
|
Пепи, на оня метод му викат по-иначе... , а колкото до гореописаното - човек има ли вяра в нещо - постига успех! Метода е известен и като "автосугестия". |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 16:31 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | ..... Аз съм правил схемата, вместо сондите ползвах фолиран текстолит с много тънък прорез. |
Славчо,я сподели за какво си го ползвал-по предназначение,или с друга цел?
Всъщност като се замисли човек, базовия ток за транзистора преминава през тялото на човека,и ако има някакво излъчване на определена честота в него какво ще се случи-постоянната съставка ще се модулира от тази честота,и тъй като постъпва на базата на транзистора ще се усили в зависимост от усилването му.А пък ако добавим и външен източник със същата честота(както препоръчва авторката),би трябвало да се получи резонанс,който да се чуе през говорителя теоретично,на практика не знам? |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 21:34 Заглавие: |
|
|
Биорезонансният метод помага. Поне това съм чул от познати. Дори е помогнал в случай когато друго не е помогнало. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Май 29, 2010 22:27 Заглавие: |
|
|
| emilm написа: |
Славчо,я сподели за какво си го ползвал-по предназначение,или с друга цел? |
Да експериментирах я просто. Това е блокинг генератор. Имаше я и в списание млад конструктор мисля подобна, детектор на влажност за почва
| Цитат: | Всъщност като се замисли човек, базовия ток за транзистора преминава през тялото на човека,и ако има някакво излъчване на определена честота в него какво ще се случи-постоянната съставка ще се модулира от тази честота,и тъй като постъпва на базата на транзистора ще се усили в зависимост от усилването му.
А пък ако добавим и външен източник със същата честота(както препоръчва авторката),би трябвало да се получи резонанс,който да се чуе през говорителя теоретично,на практика не знам? |
Ами не знам честно израза как е точно "Шмендри" или "Шменти" Капели. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
|
|
 |
|