|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 22, 2010 12:18 Заглавие: Asus Eee 1001HA & Bluetooth |
|
|
| Здравейте. Някой отварял ли е въпросния нетбук, или ако има линк към сервизмануала му. Интересува ме възможно ли е безболезнено да му се вгради блутут, тъй като има опционално такъв, но въпросния модел е без. Знам че най-лесно е с едно мини блутут адаптерче в USB-то, но се губи един от 3-те USB-та, а и по принцип ме интересува как е решен варианта с вътрешен блутут адаптер. Евереста дава като дъно - 1005HA. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
longgo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2010 16:44 Заглавие: |
|
|
Не съм спец по електроника но аз имам 1000Н модела и си купих от този китайския тъч скрийн дето идва с един малък USB хъб. Може само хъба да си купиш ако искаш и да си вкараш модулчето вътре или да си купиш от 1000Н само блуту модула и да го закачиш на място вътре, но това не е кой знае какъв плюс. Според мен по добре е да си имаш 3G,и WiFi вместо блутут.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2010 14:21 Заглавие: |
|
|
Е, ами че той си има Wi-Fi, даже има и n-стандарт. Относно "закачането" на блутут-а вътре, мисля че не е много лесно ако няма предвиден слот. За 3G, малко съм скептичен, имайки предвид цените....
P.P. Тук - http://tnkgrl.wordpress.com/2007/11/28/modding-the-asus-701-eee-bluetooth/ - има някакво решение на въпроса. Но докато е в гаранция не ми се запоява по дъното. |
|
|
 |

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|