Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Микровълнова Фурна - Lokced

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Aleks_bg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 30, 2010 18:54    Заглавие: Микровълнова Фурна - Lokced Отговорете с цитат

"Bojilov", Не смятам че беше справедливо така да ми заключиш темата!
Извинявам се за което, от моя страна. Прав си че има много коментирани теми по този и по други въпроси, просто исках да си задам мойте въпроси и съответно ако има компетентни хора, които имат желанието да обяснят спокойно,без да се гневат и упрекват,като теб:
Цитат:
Просто я занеси на някой който поне малко разбира от това с което си се захванал.
Мисля че разбирам много повече от някои други съфорумци дето не знаят и закона на "ОМ"... какво е ток и какво напрежение!
Благодаря на "PiRaT" за помощта която ми указа, без да се гневи, че има хора които незнаят,но искат да се научат! А и които финансово не са добре и немогат да дадат всичко на ремонт!
Всепак да споделя, че успях да направя микровълновата си! Измих слюдата, почистих нагорялото и магнетрона,завъртях слюдата на 180* и сглобих магнетрона. Пуснах я и вече всичко си беше наред Smile Остава да купя нова слюда(за всеки случай),бял спрей и да пръсна нагорялото за да не се повреди отново.
Цитат:
P.S.А слюда има във всеки магазин за части.И при мене имам на склад.Продавам и на цели листове,режа и на парче,ако чак пък толкоз не можеш да си намериш.
Благодаря за предложението, но не съм казъл че немога да си намеря.Въпросът ми беше друг!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 30, 2010 21:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо за демонстартивно отваряне на нова тема след като старата ти е била заключена получаваш официално предупреждение!Както и за коментиране на модераторски действия.
Цитат:
просто исках да си задам мойте въпроси

И какво ще стане ако всеки мързел,който не иска да ползва търсачката реши да си зададе "неговите си" въпроси Question А Question
Щото чукча не бил читател и щото търсачката е за баламите.
Щото за въпросния "проблем"/как се проверява магнетрон/какво се прави когато слюдата,покритието на корпуса на печката е прегоряло/или антената на магнетрона и т.н. и т.н. има по стотина теми.Поне аз си спомням да съм давал толкова пъти насоки.Сиреч-вероятно са доста повече.

P.S.И се пише "loCKed"
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети