| Предишната тема :: Следващата тема |
| Пуснахте ли тото? |
| Да |
|
23% |
[ 11 ] |
| Не |
|
76% |
[ 36 ] |
|
| Общо гласове : 47 |
|
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 20:01 Заглавие: Пуснаате ли тото,да уловите джакпото? :-) |
|
|
Сега разбрах че имало тото-истерия в България и билЕ се натрупали някакви 3-4 милиона лева,дето само чакат некой да ги спечели.Чак идвали чужденци от съседните страни да пускат фишове.Брях,брях!
Аз поне НЕ,въпреки че съм сигурно един от малкото хора,които са по-скоро "напред",отколкото "назад" от родния тотализатор.Благодарение на една 12ка от Тото-1 през 80те на миналия век,която ми изплати всичките участия,че и двойно отгоре.В крайна сметка каквото беше "отгоре" отиде за сладоледи и прочие лапешки истории.После пневмония,пеницилин по задника и т.н. та сигурно кат тегля чертата пак съм на нула. От тогава не съм и играл-нито тото едно,нито две,нито появилия се по-късно и станал модерен еврофутбол. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zaioristu Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 21:40 Заглавие: |
|
|
| Предполагам са малко хората,които си мислят,че парите се връщат пак в народа(говоря за печалби от рода на сегашния джакпот,не за пари от 3-ки,4-ки и т.н.). |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 21:41 Заглавие: |
|
|
| Аз пък печеля всеки тираж. Намислям си 6 числа, без да пускам фиш, и се радвам като не излязат. Не съм се разочаровал досега. |
|
|
 |
dragon_hifi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 21:54 Заглавие: |
|
|
Не играя тото защото мисля, че всичко е едно менте пак. _________________ GSM 0898677185
LZ2BMB
www.belectric.eu |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 21:59 Заглавие: |
|
|
Епа и аз пуснах ама няма да е на добре прибирайки се от тотото си загубих парите документите лична карта дебитни и разни кредитни карти и всичко останало сега може и да съм милионер ама фиша ми е при документите  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 22:15 Заглавие: |
|
|
Споко. Поне е сигурно, че фишът ти пропуска джакпота. Както и всеки друг фиш в този тираж. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 22:16 Заглавие: |
|
|
Точи зъби за четвъртък
Аз пък случайно пуснах един фиш преди 2 седмици ...и все още незнам къде е, затри се пустата му печалба  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 22:19 Заглавие: |
|
|
За тогава и аз ще еба да пусна. Ще ползвам радиестезично махало, боб, малко джоджен ... и ще добавя едно число и от мен. 31. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 22:49 Заглавие: |
|
|
Тук има интересен коментар от tansel76 06.06.2010 11:37.
"Джакпота пада в четвъртък, печелившите са няколко и всеки е улучил с обикновен фиш с една или три комбинации.Само дето има малка подробност, че..."
До тук е познал...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 23:27 Заглавие: |
|
|
Почти всичко в тоя живот е илюзия.Ето аз вчера се разхождах в в квартала и седнах да изпуша една цигара в кварталната градинка и тчно отсреща имаше тото пункт.Казах си ,я и аз да се пробвам.Тая вечер като изтеглиха числата се оказа ,че имам четворка от второ теглене,две числа не ми достигнаха ...Мамка му ...ама си помечтах.Не съм пускал тото не помня от кога.Та всичко ,почти е илюзия,дори и парите.... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|