| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 18:09 Заглавие: LCD TV SHARP LC32RD8E-BK AQUOS-в режим DTV-решено |
|
|
Здравейте Колеги,
Въпросното LCD Sharp е на брат ми.Изписва "База данньих пустая" в режим DTV. Не се превключва на аналогов режим(или аз немога-незная как).Във упътването на ТВ-то това преминаване от Дигитален в Аналогов режим трябва да става с бутон от ДУ-то (....). Но нестава .Продъжава да изписва в горният десен ъгъл на екрана DTV-за момент и след това пак " База данньйх пустая ". Съмнявам се в памет,но все някой знае повече !
Моля за съвети ,идеи , Service mode -ако е неоходим.
Благодаря ВИ !
П.П. ТВ-то си е у тях и за това немога да напиша състав и измервания . _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
-----------------------------------------------------------
Последната промяна е направена от tsarvulan на Пон Юни 07, 2010 11:17; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2010 21:54 Заглавие: |
|
|
При първоначално пускане са така или ако се активира фабрични настройки . И аз се лутах с такъв , но с малко повече старание се ориентирах . Как точно стана нямам спомен . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
ZVK Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 1:29 Заглавие: |
|
|
Опитай се да дадеш Reset или фабрични настройки от менюто ако е възможно, кода би трябвало да е 1234.
След това да тръгне да сканира за канали наново. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 7:08 Заглавие: |
|
|
Да . При първоначално пускане е така и не се променя .Това за фабричните настройки го опитах( преди да пиша тук) с код 1234,но пак си остава на DTV. Мога да го пусна на автотунинг,но само в цифров режим.Той си започва търсенето,нехваща нищо и..."База данньйх пустая ". _________________ -----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------- |
|
|
 |
exad Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 10:15 Заглавие: |
|
|
Здравейте.
(...) е за телетекста
От Input source /->О /бутона на Д.У. се минава на друг източник на сигнал/входове, дтв, тв и т.н./ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 11:15 Заглавие: |
|
|
Благодаря на exad и всички отзовали се ! Това е начина да се смени източника на сигнал.Всички останали бутони от ДУ-то ги бях натискал (излизаха ми всякакви менюта и надписи),само правилният не.
Благодаря още веднъж ! _________________ -----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------- |
|
|
 |
|