nhadjinikolov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2010 22:12 Заглавие: Продавам повредена микровълнова фурна Daewoo KOR-6L15 |
|
|
Продавам микровълнова фурна Daewoo KOR-6L15, която обаче не работи. Купих я от едни цигани на битака за 20 кинта, като предполагах, че я нещо е изгоряло, я някой кабел се е извадил, с идеята аз да я направя да работи. Да, ама не. Всичко прегледах и не мога да намеря проблема. Познат техник каза, че вероятно магнитрона не работи.
Проблемът се изразява в това, че при пускане свети и шуми вентилатора, но не топли. При поставяне на метален предмет не пуска искри. Просто е извън мойте познания и с електромагнитни вълни от този тип не искам да си играя, а ремонтът би ми струвал колкото нова сигурно От там дойде това предположение. Беше идеална на външен вид, но от стоене в гардероба я одрах отгоре(горното рафтче се триеше) и отпред(това не го помня от де е). На снимките се виждат деругите. Явно някога е работела, защото има разни пръски, но ние така и не я подкарахме
Ако на някой му е в помощ - да пише skype: morpher_inc
Принципно през деня съм на работа и го преглеждам на 2-3-4 часа, но вечерта 100% ще Ви отговоря, стига да съм си тук де
Контакт: ЛС или skype: morpher_inc
Цена - 15 лв
Албум със снимки:
http://img96.yfrog.com/g/dsc1629p.jpg/ |
|