| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sweetgirl___93 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 12:03 Заглавие: Компютара не ми чете мп4 плеъра като устройство вече. |
|
|
| Здравейте. Преди шест месеца си купих от www.ebay.com мп4 плеър, който няма определена марка и драйвъри. До преди един месец си работеше напълно нормално, но сега като го включа с USB кабела в компютара само се зарежда, а не ми го намира като устройство. Пробвах и на други компютри и ми прави същия проблем. Незнам дали не съм направила нещо в настройките или проблема е друг. Много ще се радвам ако някой знае защо става така и ми помогне. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 13:14 Заглавие: |
|
|
Явно трябва да си купуваш на всеки 6 месеца такива играчки Хвърляй го и си купи друг, този път дано имаш повече късмет! |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 13:59 Заглавие: |
|
|
| Възможна е прекъснала връзка за данни в USB свързващият кабел . Ако и с друг кабел прави проблема... да отива в сервиз. |
|
|
 |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 16:53 Заглавие: |
|
|
Имал съм няколко случая с лоши спойки на USB-тата на МР3 и МР4 . Потърси сервиз или ново... _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
----------------------------------------------------------- |
|
|
 |
studiobox Нов потребител

Регистриран на: 05 Май 2010 Мнения: 12 Местожителство: Димитровград
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 11:21 Заглавие: |
|
|
пробваи с нов USB кабел  |
|
|
 |
anio83 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 22:03 Заглавие: Re: Компютара не ми чете мп4 плеъра като устройство вече. |
|
|
| проверете си режимите на юсб-то си.Ако не стане с нито един от тях си сменете кабела,тъй като вероятно има прекъснат кабел -дата+,дата- или някой от захранващите в щсб кабела.Надявам се да съм помогнал |
|
|
 |
|