|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sake Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2010 22:45 Заглавие: Продавам фотоапарат Panasonic Lumix DMC-FX37 |
|
|
Здравейте,
Днес търсих свестен сайт за продажба на фотоапарати и бях посъветван за вашия.
Продавам фотоапарата Panasonic Lumix DMC-FX37. Фотоапарата е в перфектно състояние по простата причина, че имам други два и това е причината да го продавам. Телефона се продава с 8 ГБ SD мемори карта. Брой снимки направени с фотоапарата: 534. Продава се в кутийка с абсолютно всички кабели за модела. Закупен е от KaDeWe, Berlin за 279 euro.
Снимка 1: http://img5.imageshack.us/ifs/7372/img170/2/dsc06740.jpg
Снимка 2: http://img27.imageshack.us/img27/8797/dsc06737o.jpg
Снимка 3: http://img170.imageshack.us/img170/641/dsc06748g.jpg
Информация за продукта: (edited by sake)
Цена, на която го продавам аз: 380лв.
За контакти: [email protected] (Моля ви, пишете в полето "относно"). От Варна съм, но ползвам и куриерски услуги (само когато докажете, че сте сериозни и ще отидете да си получите пратката!)
Поздрави,
А.Д.
Последната промяна е направена от sake на Съб Юни 19, 2010 10:59; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2010 22:59 Заглавие: |
|
|
Форума вече ти обясниха какъв е в предишната ти тема.
Пускането на нова е повече от неуместно.
Рекламните похвати - също.
А предназначението му е за това:
И е насочен към редовните участници в тематичните раздели за неща свързани с дейността.
В никакъв случай не е форум за комерсиални обяви
Отнася се не само за теб. |
|
|
 |
sake Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2010 9:02 Заглавие: |
|
|
| Вижте, аз разбрах, че проблема беше в думата "сериозност", която използвах. С какво моята обява е комерсиална? Ако можем да задоволим търсенето на някой потребител това лошо ли ще бъде? Никаква комерсиална цел няма в моята обява. Фотоапарата е личен и искам да го продам защото имам и други. Ако проблема е в линка, който отвежда до български сайт с цени веднага ще го махна. Просто искам хората да видят на каква цена се продава техниката в момента по магазините. Това е. Съжалявам ако съм направил нещо нередно. Прочел съм правилата и не намерих точка, по която да ги нарушавам. А това, че съм нов. И аз съм модератор в един прилично голям форум и знам как се отнасят колегите към новите. Ще помоля за малко колегиалност/любезност/учтивост и т.н. в случая. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2010 9:52 Заглавие: |
|
|
За пореден път (самоцитирам се):
Отнася се за всички - тук не е битак и място за рекламиране на магазини и сайтове. Разделът е създаден за сделки между участниците във форума ( а такива са тези с полезни мнения в тематичните раздели).
За такива случаи има сайтове като http://boom.bg, а и други - интернет широк.
Иначе казано - Това е форум, посветен на електрониката и участниците са предимно хора, които се занимават професионално или любителски (и имащи желание да научат нещо). Та някой има компоненти, които не му трябват, друг търси нещо - разделът е за такива. Това не е сайт, където всеки да си продава вещите като на битак. Имаше мераклии дори за дрехи, музикални инструменти и каквото се сетиш още. Та има специализирани сайтове, в които подобни продажби ще имат по-голям успех.. Е, този може и да излиза по-напред в търсачките от някои такива, но това явно се дължи на други фактори като полезната информация, до която всички имат достъп.
Оставя така обявата, дано и другите прочетат за какво става дума. Продавача е оставил начини за връзка, който има интерес да ги ползва. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
sake Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2010 11:02 Заглавие: Re: Продавам фотоапарат Panasonic Lumix DMC-FX37 |
|
|
| sake написа: |
Информация за продукта: (edited by sake)
А.Д. |
Сега вече няма реклама към никакви сайтове. Разбрах къде е бил проблема. Извинявам се още веднъж за изхабените нерви с мен.
Относно това, че форума ви е за електроника имам отново как да се възползвам - имам да питам някои въпроси за един кабел на автомобила ми, който кабел вече е извън производство, но това ще го питам в друга тема. Нали може?
Поздрави,
sake |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2010 11:19 Заглавие: |
|
|
Може,що да не може... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sake Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2010 14:03 Заглавие: |
|
|
Нека да попитам аз. Целта ми тук не е да нарушавам правила и да ви вдигам кръвното.
Поздрави,
sake
8. Отговаря се с помоща на бутона (отговор), а не с (цитат). Забранени са едносрични отговори, само с емотикони, цитирането на цял пост и картинки, както и цялостното цитиране на последния пост.  |
|
|
 |
sake Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2010 20:54 Заглавие: |
|
|
Отговоря се с "помоща" или с "помощТа"? Както кажете, така ще бъде. Просто бъдете ясни Не мога да ви разбера. Извиних ви се хиляда пъти. Има ли смисъл да се заяждате още?
Моят отговор НЕ е:
- едносричен
- само с емотиконки
- не е цитат на цял пост
- картинка
- не е цялостен цитат на последния пост
Какво искате от мен? Виждам, че сте тук от 2004 ... 2003, но това не бива да увеличава толкова вашия e-п***с. Съжалявате да го чуете, съжалявам да го кажа, но е така.
Всичко добро от мен. Повече няма да се меся във форума ви. Той си е само ваш! Ще се върна след няколко дена да видя какви са оправданията ви или новите нападки (очаквам естествено второто, но така или иначе щом новите не са окуражавани, а гонени, аз повече работа тук нямам. Фотоапарата и да не ви се иска ще се продаде с или без "помощТа" на вашия форум!). Лека вечер, eshop (даже името на форума ви означава електронна търговия, а вие я ограничавате по такъв отвратителен начин Завистници!). |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2010 21:28 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз си си разигравал театротата.Участието ти в този форум приключва.То не беше питане за кабели,ама ще може ли,ама не може ли и прочие лиготии,то не беше кво ли не, само и само темата да стърчи вечно най-отгоре в раздела.
А щом колега ти е направил забележка сигурно и е имало достатъчно основателна причина за това.Която някой ти я е откоригирал. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2010 3:55 Заглавие: |
|
|
Поста ти преди да го редактирам беше дори многократен цитат, точно както последния в другата ти тема (в кошчето). Изтърпях те с дублирана тема, обясних подробно (защо ли), но ти не схващаш или се правиш на ударен. Да ти цитирам и още: | Цитат: | | В обявите трябва да има и поне още един компютърно независим начин на връзка, например стационарен или мобилен телефон. |
А как фирмата, която издържа сайта си, форума към него и един от най-пълните файлообменници в света, при това с абсолютно безплатен и свободен за всички достъп е наименувала нещата просто не те засяга. Направи нещо сам и тогава. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|