| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lifeadapt Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 12:47 Заглавие: кабела телевизия в хотел |
|
|
Здравейте. някой може ли да ми помогне като ми каже какво трябва да си купя за да си направя локална кабелна телевизия за хотел,имам 7-8 ресивъра от булсатком и мисля 6 ефирни телевизии.ресивърите са навързани последователно и влизат в един усилвател и от там със сплитери по стаите,обаче се получават смощения,настройвам изходите на ресивърите да са на различни канали обаче явно с ефирните се смущават.Та мисълта ми е какво трябва да се купи за да го направим с акъла си ,става въпрос за не пове4е от 20 канала  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 14:25 Заглавие: |
|
|
Обърни се към който разбира, основни неща не са ти ясни. 1 програма - 1 приемник. Или във всяка стая по приемник, като на 1 договор може вече 4 приемника. Колко са стаите? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 14:55 Заглавие: |
|
|
| Вероятно модулаторчетата на приемниците хвърлят бози. Все пак не са разчетени да се навързват заедно. Трябват ти професионални модулатори, специално предвидени за съвместна работа в кабелна мрежа. С две думи: за всеки канал в мрежата е необходим комплект приемник-модулатор. За ефирните също трябват приемник-модулатор или специални конвертори - приема се на един канал от ефира, пуска се на друг канал в кабелната мрежа. |
|
|
 |
Sniks Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 17:27 Заглавие: |
|
|
| С тези аналогови сателитни приемници не е ясно какво ще хваща . Иначе модулаторите бива . |
|
|
 |
lifeadapt Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 20:31 Заглавие: |
|
|
ами приемниците са дигитални тип булсатком навързани са един след друг като се ползва линейния изход на приемника за вход на следващия ,направена е кабелната инсталация на хотела с рг6 кабел и сплитери,то и така си работи ама търся някакъв вариант за по нататък ,аи да имам възможност да добавям още канали
eler, не мисля че приемниците са виновни щото програмите които илизат от тях не се припокриват(те си се настройват къде да предават) бозата дето викаш е от много населения ефир с някви смотани ефирни бози ,например първа я хващам на 5 места и бтв така |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 21:48 Заглавие: |
|
|
| То ако ставаше само с тия приемници, в кабелните телевизии нямаше да се дават сума ти пари за модулатори. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 23:25 Заглавие: |
|
|
| Ако са много стаите може пък да си сложиш приемник за всяка програма и после да я модулираш на определен канал и ще станеш локална кабеларка за хотела и всеки ще може да гледа каквото си поиска. А може да пуснеш и само 7-8 програми останалите с антена- БНТ БТВ и другите ефирни. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 21:10 Заглавие: |
|
|
| Забрави да ползуваш модулаторите на сателитните приемници за кабелна телевизия.Можеш да събереш не повече от 4-5 за да е сигнала долу-горе нормален.Даже и това е много.А пък ако има и ефирни програми и 2 канала от сателитни приемници трудно ще добавиш към ефирните.По-скоро наистина се обърни към някой който е близо до тебе и е правил подобни неща. |
|
|
 |
|