Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам Анемометър
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Кром
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2005 17:50    Заглавие: Re: анемометър Отговорете с цитат

Марков написа:
Кром написа:
Намерих една немска фирма - продават точно това, което ми трябва излиза към 2000 Е всичко - уред за скоростта на вятъра, уред за посоката му + компютър - Машината е автономна - може да съхранява до 500 000 записа и да работи в темп. интервал -40 - +60 - има 20м. кабел към сензорите - допълнително се продава също. Самия компютър е малък колкото - полвината от кути за обувки...
Ако имате интерес кажете да ви дам повече инфо + пдф.

ПП Цялата теме съм прочел за вятърните генератори - това ми е мания от повече от 10 г. Wink

Тази немска система представлява и за мен интерес.Ще Ви бъда блгодарен ако дадете по-вече информация +пдф.Аз мога да Ви бъда от полза ако се интересувате от преносим такъв.

Остави някакъв мейл - по принцип - всичко има на сайта на фирмата - ammonit.de - аз мога да ти пратя цените им, тъй като са ми ги пратили допълнително. Може да се свържеш с Василев, който е постнал малко по-горе - по неговите думи предлага почти същото за два пъти по-малко пари Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
eniel
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юни 05, 2006 12:34    Заглавие: продавам анемометри и логари Отговорете с цитат

продавам анемометри и логари . www.eniel.net
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети