| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BPAHKOB Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 16:31 Заглавие: Kaкъв е този диод ? |
|
|
Здравейте!
Интересува ме какъв е този диод и по-конкретно с какъв мога да го подменя, който да е широко разпространен по магазините... Благодаря Ви!
Диодчето е около 2-3 милиметра голямо и на корпуса му пише Е2 и после напречно Т9
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 17:00 Заглавие: |
|
|
Ако беше написал и от какво устройство е свален и в каква верига участва можеше и да се даде някоя и друга идея..... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
BPAHKOB Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 17:32 Заглавие: |
|
|
Свален е от монитор и е между RGB пиновете и маса.. точно преди процесора за картината... не съм специалист и не мога да обясня точно... тези означения закакво ги слагат изобщо... нито в магазините където съм го показал могат да ми кажат какво е, нито тук...  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 18:56 Заглавие: |
|
|
Ти знаеш ли колко фирми произвеждат елементи в света ,и всяка има собствени означения . Въпреки това ,ако поне малко си беше направил труда да напишеш в Гугъла "E2 diode marking" щеше да намериш това http://www.comchip.com.tw/cms/UserFiles/QW-A7024-CPDQR12V-RevA977871.pdf
и да не правиш глупави обобщения от типа на | Цитат: | | тези означения закакво ги слагат изобщо... нито в магазините където съм го показал могат да ми кажат какво е, нито тук... |
Просто поредния мързел ,който чака наготово в нета ,то няма и един час откакто си питал ! |
|
|
 |
BPAHKOB Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 19:06 Заглавие: |
|
|
Не мога да разбера защо така заядливо винаги започвате в този форум...
Преди година, две се регнах за да попитам за един транзистор или негов аналог и един от "колегите" тук само де не ме напсува.. "не стига, че ти давам информация за която щях да ти взема 60лв ако беше дошъл ами и ми питаш дали ще стане..." Това получих като отговор дали ще стане с посочения от него транзистор.. е закупих го за 8лв и след подмяната му се пръсна буквално на парчета... както и да е.
Не може ли без злобен тон... щом съм опрял да пиша тук, значи аз не мога да се справя и очаквам някой по-компетентен да ми каже - това ти трябва и толкова, но не... в гугъл писах маркировката на диода, но не намерих нищо което да ми свърши работа... както и pdf-a по-горе... |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 19:13 Заглавие: |
|
|
| Щом си опрял до хората тук , ще бъдеш по търпелив ,а не след един час вече да правиш глупавите си обобщения кой можел и кой не можел да ти отговори . Просто хората не им се занимава вече с мързеливи навлеци ! Айде чети си файла и си търси диода ,или заместители ,в този форум повече информация едва ли ще получиш ! |
|
|
 |
BPAHKOB Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 19:22 Заглавие: |
|
|
Виж какво.. не мислиш ли, че както аз ти говоря на теб с нормален тон, така и трябва ти да правиш... спри ги малко тея удивителни и недей да ми се караш, ако обичаш. Никой не те кара на сила да пишеш, нито ти плащат за това... като си донеса телевизора при тебе и ми говориш с такъв тон само ще ти го налупя на главата.
То пък бива, бива, ама на човек му писва понякога.
Който знае, нека отговори, който не, да не си чеши пръстите по клавиатурата в тази тема... не съм давал зор по-бързо някой да ми отговаря.. не ми е толкова спешно, че да ми трябва на момента-не съм от хората които си вадят хляба с това... |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 19:28 Заглавие: |
|
|
//offtopic
BPAHKOB мисля, че ти трябва да спазваш добрия тон!
Не мисля, че си в позиция да изразяваш мнение, което не може да бъде обективно. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 20:10 Заглавие: |
|
|
Темата приключи.
По повод на това:
| BPAHKOB написа: | | ....Преди година, две се регнах за да попитам за един транзистор или негов аналог и един от "колегите" тук само де не ме напсува.. |
Друга твоя тема освен тази от този ти ник - не видях.
Така, че или нещо бъркаш форумите или имаш други проблеми.
След като толкова много не ти допада - не е нужно да идваш пак с поредното си питане.
Интернет широк, форуми - също колкото щеш.
Бъди така добър да си спестиш квалификациите.
П.П. Самото място на въпросния елемент е достатъчно показателно като какво може да бъде, но явно на теб не ти е достатъчно за ориентация. А като гледам и това което вече ти беше дадено - също. |
|
|
 |
|