| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gergii Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2010 12:47 Заглавие: теоретична електротехника |
|
|
Здравейте колеги ,искам да помоля някои да ми помогне с двете примерни задачи по ТЕ защото такив не съм решавал , решавахме цял семестар много по различни по упражнения , а на изпита дойде госпожата от лекций и ни даде тези , и тази от упражнения вика ние не сме решавали такива и излезе така аз снимах няколко варианта и ще помоля някой които може да ми реши един , а аз по тях да се мъча другите
За първта схема трябв всички да се приемат ,че са 20 ома
Във вторт схме казаха да премахнем Л и С и да съствим нова схема без тях и после да намерим контурни токовеи така,контурните токове ги намирам ама после нз как става
Много ще съм благодарен ако някои помогне |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gergii Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 13:46 Заглавие: |
|
|
никой ли няма да помогне бе ...
По-кротко с обръщенията |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 14:46 Заглавие: |
|
|
| Първо си оправи неграмотните писаници. |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 16:34 Заглавие: |
|
|
Задачи от рода на първата няма как да не сте решавали.Тя е от най-елемнетарните и съдържа основата на всичко.
Няма нищо сложно имаш източнк на напрежение, капацитивен, индуктивен и активен елемент, избрана ти е посока на тока избираш за другата част на веригата, намираш си ония формулки със заместванията и гас !  _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 16:59 Заглавие: |
|
|
Как ти се струва понятието "колеги" ?! Не си го употребил на място. Наблягай над учебниците, отколкото тука да искаш готови отговори. Давай "ГАС" към Българският език и литература, и тогава се нахвърляй върху техническите термини. Щом няма нищо сложно, ти ще се справиш, нали така БЕ. |
|
|
 |
MorningEnergy Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2010 17:07 Заглавие: |
|
|
Къде yчиш ако не е тайна?
Моля те само не казвай ТУ София.
Задачите са лесни, виж в учебкика по ТЕ трябва да са обяснени и показани методите с контурни токове и с възлови потенциали, както и законите на Кирхов. Няма как да не сте ги решавали през семестъра защото това са лесни задачи от ТЕ1, които дори нямат особености. |
|
|
 |
|