|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2010 23:30 Заглавие: |
|
|
Е как бе монбат 2004та май месец купен. Сега е на пунтото на баща ми вече коя година сме 6 ги направи, просто тия са железни. Е тия дето са се продавали тогава. Сега ако не е така нз И си беше с 1 год гаранция. Иначе това което се образува е нишадър. Някои го мажат с грес да не се образува. Доколкото знам се образува заради контакта между два различни метала иначе не става. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 3:12 Заглавие: |
|
|
Нишадър > Амониев хлорид > NH4CL ... NH3 (амоняк) + HCL (солна киселина). И двата продукта са широко застъпени в производството на оловни акумулаторни батерии.
Алхимици, ебаси. А някога имаше ТКЗС за баланс в природата и реализация на всички нива. Boko forever! Или поне още няколко по 4. Тава ша ни опраи! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 9:41 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | ...Алхимици, ебаси. А някога имаше ТКЗС за баланс в природата и реализация на всички нива. Boko forever! Или поне още няколко по 4. Тава ша ни опраи! | Ако разбрах нещо та на! Ваклине, напиши го на английски, руски, френски, немски, ама тоя език (Врачанско наречие) не сме го учили в училище, ебаси...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 9:50 Заглавие: |
|
|
pamporov, как не разбра, че го "удряме" на политика?!
Само, че някак си пооо - тъничко, и из далече... Така трябва.
А за техническия вазелин - това мнение си битува от както се помня. /Демек, приложението му при акумулаторните клеми. Щото "другото" му приложение е твъъърде назад във времето. Тогава едва ли е имало акумулатори. То май и вазелин не е имало, ама - карай. / _________________ ................................................................
Не можеш два пъти да нагазиш в една и
съща река!...
Последната промяна е направена от helios на Нед Юни 27, 2010 10:37; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 10:04 Заглавие: |
|
|
Алхимик - човек, който от всичко прави злато. Или друго. Каквото в случая му трябва.
ТКЗС - трудово кооперативно земеделско стопанство. Основна градивна единица на оцеляването. Достъпна за всички и осигуряване на равен достъп до блага, без значение на квалификацията. Демек, всички са равни, ама само преЦедателя ебе сичките краварки. Останалите само техните си.
Боко. Кой не знае Боко, кой не е слушал за него? Ако те чуе, как не си чул, ще изгони целия НЦИОМ.
4 (години)
Ша ни опраи. Ми те сички ни опраат.
За Хелиос. К'ва политика, братле? Само тъга и носталгия. Някога имаше мотики, SIM картата беше 360 лева, кой си беше гола вода в десети клас, така си и беше гола вода и в целия живот, щото де да земем колеж до колежа и сичкото прогресивно младеж да учи виШе? То населението стана една политика, поради факта, че диктува настоящето.
Та така с нишадъра. А Пампоров да учи езици. Щото врачанския си е основен език. Ели е нужно, сайтове са създали ората. Естетично изградени и с развлекателен контент за ускорено усвояване на народопсихологията. Щото, той, езикът, ще е суха материя, ели се не потребява в паралела на настоящето.
Между другото, заслушай се как говорят пазарджиклии, че са ти близо. При тях поне изговорът е подобен. За да започнеш да отличаваш звуците. Иначе си е мъка. Тръдно ще делиш думите, като някой местен ръкомахайки ти джустри със 150 слога в минута, движейки се като за последно. Ще си помислиш, че ще те убива, а той само споделя къф е боклук жена му. То това човек мое и на легане и на ставане и преди първата ракия да ти го сподели. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 10:07 Заглавие: |
|
|
Удря ме го.....тая грес я прекарахме през педалите, през алхимията,през....ако беше бай ви Иван тука и през Литекс щеше да мине...Цялата тая работа е от скука щото е лошо времето и не става ни за риба ни за нищо.... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 10:27 Заглавие: |
|
|
За пазарджиклийте - попреигра малко! /"Само за тях"/. Колко пъти съм ходил там, и съм общувал холан, и никой да не ми маа рЪце /и крАка/!? Що така?... Сигурно все попадам или на ергени, и на такива с добри женици!... Тооо, имало и такива - чувам.  _________________ ................................................................
съща река!... |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 10:38 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | За пазарджиклийте..............  |
Я иди в Банско и питай някой местен къде се намира еди кво си...
Три думи ако разбереш ,добре ще е....... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 10:42 Заглавие: |
|
|
Кое си е така, така си е.
Удряме. Една дума. Баре файда да има докато е сънено времето, пием кафета и чекам да стане два и нещо да откинвам за работа.
Речник:
Баре(м) > Поне
Файда > Полза
Пием > Пия в специфична северозападна глаголна форма
Чекам > Изчаквам. Развива се в зачекам, позачекам, ше го позачекам, ше го позачека още манко и ш'му таковам маа...та.
два и нещо > 14:30 ... "и нещо" си е точен час отсекъде
Откинвам > откъсвам. Има се предвид, че мястото на което съм в момента е неуютно или дискомфортно и при първа удобна ситуация или мотивация кина (късам) синджира.
за работа > отиване към също толкова неприятно място, както и предишното, но си е един вид смяна на обстановката. Пък и там си вързан 8 часа и може да поработиш върху себе си в духовен аспект. Виках му на шефа да назначи яки каки, дето да помагат за духовното развитие, ама той йок. Умни щял да взима. Дреме ми! Към края на годината щял да прави подбор за вакантна длъжност "зелен кон". Кандидатите трябвало да отговарят на позицията. И па ми дреме ... _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 10:42 Заглавие: |
|
|
Ами да ида, ама като не знам бъкел от "езика" им.
Дай превода на нЕкои основни /стратегически/ думици... _________________ ................................................................
съща река!... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|