Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Телевизор NEO 2100 TXK - CHILD LOCK
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 20:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз също това подозирам, но са само подозрения за въжделенията му.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tatuncho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 21:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Вашият колега pamporov май е прав, аз съм за бой Embarassed
Точната дума е "окастрено" меню - за CHILD LOCK бях "убеден", защото телевизора беше ползван за малко от семейство с малко дете и така съм се подвел Confused
...но най-лошото е, че и функциите на цифровия декодер на Булсатком нещо липсват, в смисъл video-бутона за промяна на формат-а не работи, а на друг телевизор работи (имам предвид JVC A-series)
Абе с две думи, явно марки като NEO и тем подобни са ПЪЛНО ДръВО и втори път няма да купя такова Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 23:10    Заглавие: Отговорете с цитат

tatuncho написа:

Абе с две думи, явно марки като NEO и тем подобни са ПЪЛНО ДръВО и втори път няма да купя такова :

Това че не можете да си служите с даден уред не прави уреда лош.
Това е все едно да си купите печка и като сготвите манджата и тя не е вкусна да кажете,че печката е шибана...
Незнанието винаги ражда суевеия.....
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 23:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво ли "JVC" може да захапеш в днешно време?!
Ама никой не тества възможностите в магазина! После -О-ле-ле!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tatuncho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2010 0:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Това че не можете да си служите с даден уред не прави уреда лош.

...не съм толкова "застрелян" колкото си мислите, просто тази техника не ми е в компетенцията, но от опит съм забелязал, че марковата е почти без забележки - и както е казал англичанина: Не съм толкова богат, за да купувам евтини неща! ...явно е много прав Cool

Цитат:
Ама никой не тества възможностите в магазина! После -О-ле-ле!

в кой магазин по-точно ти предлагат възможността да тестваш дадена система ... `еле пък с цифрова телевизия, а относно компетенцията на ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТИТЕ ... опазил те Господ, пълни некадърници и абсолютно некомпетентни КАЛЪФИ ...ти го питаш нещо конкретно (което си чул или знаеш) той насреща `почва да ти мънка или да те пуска по пързалката, колко е хубава дадената техника, но нищо конкретно по въпроса Evil or Very Mad
Спомням си когато си купувах камера през далечната 2003г. от голяма техно-верига, питам: Има ли връзка с компютър? -Да, има.; Как се връзва с комп-а? - С кабела в комплекта.; Дай да видим как! -Не може да се разопакова преди касата, ако нещо липсва или не работи ще кажете. ...след каса гледам, всичко е о.к. но аз не съм ИТ-спец да знам, че нямам такава букса на моя комп.
В къщи гледам кабела, гледам компа, е няма такава букса ... след питане насам-натам разбрах, че ми трябва платка за комп-а струваща 80 $ Shocked ... и това ако е консултация, здраве му кажи Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2010 9:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде стига толкова.

Формата на картината е функция на сателитния приемник, а не на телевизора. Като твърдите че не сте "застрелян" да бяхте изяснили още в ПЪРВИЯ пост какво не е наред и да се опише.

Разсъждения на клиента с констатации как според него трябва да се прави нещо (а проблемът е съвсем друг) водят до точно такива дълги и безсмислени теми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети