|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Iyrukov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 16:04 Заглавие: За триене !!! |
|
|
За тирене.
Последната промяна е направена от Iyrukov на Чет Юли 01, 2010 8:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 15:58 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Имам няколко въпросчета.
1. Може ли да погледнем схемата ? Защото силно ме съмнява това да прекара 1Gbit/s.
2. Като гледам платката и ми се струва, че не е правена заводска и дали капацитетите между пътечките са съобразени с изискванията.
3. Разликата в цената на екранирания и този, които е монтиран не е голяма.
4. Цената на която го предлагате мисля, че не е конкурентно способна спрямо това, което се предлага на българския пазар ( Има други БЪЛГАРСКИ фирми, които предлагат същия продукт на 1/2 от цената. )
5. Това защитно напрежение <650V ми се струва малко множко.
Ами това е от мен.
Нищо лично, но все пак точно тези компоненти се купуват за да ни защитават и НЕ ТРЯБВА да се подценяват качестват им. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 16:03 Заглавие: |
|
|
Схемата се вижда... 4 греца 2А/1000В като изходите им (+ & - ) са закачени паралелно и от там към TVS 1,5KE6.8CA , а на него единия му извод през разрядника към заземяване.
p.s. Като се сложи TVS на 6,8 и след греца идва долу горе толкова..8 и нещо _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Пон Юни 28, 2010 21:53; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 16:11 Заглавие: |
|
|
DJ69VN
Аз предполагам какво е ... И TVS 1,5KE6.8CA не е за 8.5V  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|