Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За триене !!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Iyrukov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 16:04    Заглавие: За триене !!! Отговорете с цитат

За тирене.

Последната промяна е направена от Iyrukov на Чет Юли 01, 2010 8:04; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2010 15:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,

Имам няколко въпросчета.
1. Може ли да погледнем схемата ? Защото силно ме съмнява това да прекара 1Gbit/s.
2. Като гледам платката и ми се струва, че не е правена заводска и дали капацитетите между пътечките са съобразени с изискванията.
3. Разликата в цената на екранирания и този, които е монтиран не е голяма.
4. Цената на която го предлагате мисля, че не е конкурентно способна спрямо това, което се предлага на българския пазар ( Има други БЪЛГАРСКИ фирми, които предлагат същия продукт на 1/2 от цената. )
5. Това защитно напрежение <650V ми се струва малко множко.
Ами това е от мен.
Нищо лично, но все пак точно тези компоненти се купуват за да ни защитават и НЕ ТРЯБВА да се подценяват качестват им.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2010 16:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Схемата се вижда... 4 греца 2А/1000В като изходите им (+ & - ) са закачени паралелно и от там към TVS 1,5KE6.8CA , а на него единия му извод през разрядника към заземяване.
p.s. Като се сложи TVS на 6,8 и след греца идва долу горе толкова..8 и нещо

Последната промяна е направена от DJ69VN на Пон Юни 28, 2010 21:53; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2010 16:11    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ69VN
Аз предполагам какво е ... И TVS 1,5KE6.8CA не е за 8.5V Smile
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети