| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
captain76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 10:48 Заглавие: |
|
|
Само да кажа че смених каскадата с нова и картина и звук станаха като сълза. Искренни признателности на всички които се отзоваха!!!
Сега обаче забелязвам че хващам програми само на метровия диапазон. На UHF - нищо...
Тунера ли ще да е? Не виждам и там нищо нередно... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 10:51 Заглавие: |
|
|
Ами да беше измерил нещо ли,що ли.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
captain76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 11:57 Заглавие: |
|
|
Тука май самоувереността взе да ме напуска... Не ми се пипа в тунера че четох че настройките са адски финни там. Пък и като гледам схемата, що чаркалак е... Със знанията които имам едва ли ще се справя... Бащата май ще мине на К1 и ПроБГ само  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 12:01 Заглавие: |
|
|
| Никому и през ум не минава да кара да ровиш в тунера. Мери идва ли напрежение 12волта на съответното му краче като щракаш врътката за обхватите отпред. Нали имаш схемата. Гледай там. |
|
|
 |
captain76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 13:16 Заглавие: |
|
|
Винаги съм се чудил кое кара хората да помагат и напътстват тръгналите по техните стъпки... Дали е скритото дълбоко в нас желание да правим добро или просто да покажем колко сме добри в дадена област. На мен често ми се налага да обучавам хора в моята професия, и го правя също с желание, въпреки че това понякога е свързано с редица неудобства за мен самия. Не мога да твърдя кое е истинската причина(може би двете...)
По важното, за мен, е че вие направихте от мен един щастлив човек днес!
Оказа се скъсана жичка към куплунга Х3(14 краче) което намерих благодарение напътствията на emoome!
Благодаря отново и дано бащата оцени помоща Ви! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 21:07 Заглавие: |
|
|
Ще ти кажа кое кара хората ......Когато знаеш нещо и то е елементарно за теб е много трудно да преодолееш чувството на знанието и си викаш "Абе как може този да не се сеща еди какво си ...." Просто инерция и определен тип нервна система дето не може да задържи напиращата сила на знанието пък било то и с определени неудобства както ти казваш  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 21:38 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | ... хората ...с... определен тип нервна система... |
Откаченяци ?  |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 0:22 Заглавие: |
|
|
То малко вицове ли има като този.
Една жена имала трима сина. Двамата били нормални а третият бил телевизионен техник.
Според мен не се отнася само за тв техниците а за всички техници. Човек казва на другите кога от доброта, кога да се изфука. Понякога казва само и само да се разкарат от главата му.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 7:50 Заглавие: |
|
|
Телевизора е поправен.Проблема на човека е решен.Така че катинар. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|