| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kravaj4o Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 11:40 Заглавие: TV FIRST AUSTRIA - изгаря предпазителя |
|
|
Здравейте всички,
отдавна се ползвам от услугите на този форум , като до сега винаги намирах това което ми трябва във вече създадени теми.Сега искам да потърся помощ за tV First.Няма надпис на модела, шасито също не го намирам.Единствената информация която мога да дам е част от ИС:ТА8659АН;PCA84C640P;TDA3803.
Молбата ми е , ако може някой да "отгатне" шасито и да предложи схема.Опитът ми е скромен, но ако имам схема ще се справя.Проблемът е, че гори предпазителя на захранването.когато дойде при мен бяха изгорели транзисторите на захранването и на тхо- то.Смених ги, но през 75в лампа ми дава консумация и не смея да го пусна.Гледам че тхо -то е ново, китайско.Иначе някой преди мен сериозно го е ровил, около захранванбето почти няма здрава писта.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 11:51 Заглавие: |
|
|
А защо нищо по-конкретно не пишеш за захранването?
Ето ти една тема |
|
|
 |
kravaj4o Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 15:51 Заглавие: |
|
|
| ами просто ми трябва съвет, щото практическият ми опит е оскъден.По- конктретно дали има типови повреди по това захранване??? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 16:00 Заглавие: |
|
|
Типови повреди,мипови повреди.Айде стига глупости.Носи го на сервиз и толкоз.Ти кво искаш-да доде някой е да ти каже-смени тва и тва и ще спре да гори бИшона.
Гори ти бушона щот не знаеш закона на Ом,а си тръгнал да ремонтираш импулсно захранване.Е затва ти гори. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|