|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nqkoi_Zabluden Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2010 17:51 Заглавие: |
|
|
Стига спорове, ще ми развалите мнението за форума.... Къде трябва да се дойде да се види този електромотор как работи на 12V...? или от къде може да се закупи...? Трябва евентуално да се измери и ампеража впоследствие, да не се окаже много голям....
Странно ми е човек, защо трябва да мисли от какво да вземе електромотор, няма ли магазин за такива чаркуляци...? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2010 19:43 Заглавие: |
|
|
| Иди в Пловдив ,в някоя фирма ,която продава сателитна техника и питай за актуатор с вграден DiseqC позиционер ,или само мотор от такъв ,работят на 12 волта със сигурност ,хабят не повече от 0.35А ,имат редуктор ,можеш да му свалиш червяка и да си куплираш свой ,или да ползваш неговия. Ако е за София мога да ти покажа такъв и да те пратя в Илиянци ,откъдето да си купиш . Има в наличност поне 100 броя. |
|
|
 |
Nqkoi_Zabluden Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2010 22:51 Заглавие: |
|
|
В София съм, ако имаш време и желание, може да ми оставиш тел за връзка да го видя това моторче...
Мерси
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2010 2:53 Заглавие: |
|
|
Nqkoi_Zabluden
Имай напредвид че конструкторите на каквато и да е техника не са бонаци.Те си гарантират определени параметри при определени условия.100 пъти мисли 1 път купувай! _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
bobo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2010 15:01 Заглавие: |
|
|
| Nqkoi_Zabluden, имам един мотор с редуктор от задна чистачка на Опел Кадет. На 12 волта е, ама размера му, май е по-голям от 100 мм (в смисъл редуктора му е по-голям, а самия мотор се вписва в твоите изисквания). Ако имаш интерес пиши на лични, иначе можеш да го видиш в София. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|