| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 16:21 Заглавие: Re: Продавам АТX кутия Antec Super LanBoy |
|
|
Промоция - Вие избирате цената и ако се разберем правим бизнеса Ако не я подарявам на някой приятел, че нямам място... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 16:41 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се за спама, ама на кое викаш "алуминиева отливка"? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 16:43 Заглавие: |
|
|
На кутията. Идеята е че не е като тънките "ламаринки" _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 18:05 Заглавие: |
|
|
| Извинявай, ама аз не видях да е от алуминиева отливка кутията, това че приличала е съвсем друга бира. Ако греша - дай макро снимка на алуминиевия детайл. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 22:23 Заглавие: |
|
|
И каква е според теб ? от гипсокартон ? Разходи се из гоогле за тая кутия и виж нито имам време да снимам нито каквото и да е било. Сега ще ме изкараш, че и незнам какво е алуминии и скапана ламарина на JNC кутия.. Единствено предния панел е пластмаса. Ама то се вижда от километри. Ако ти се спори може да ми пратиш скайпа си да си спорим  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 22:44 Заглавие: |
|
|
Не знам, на мен ми изглежда като малко по дебела ламарина, не като алуминиева отливка. А отливки съм виждал, вервай ми... Ама знае ли човек, може пък и така да се вика на жаргон, с тоя интернет и правописа взе да се променя, и колко още неща не са това което бяха...е, има и по-добри и по-лоши...както и да е. Стига съм ти ъпвал темата . Успех в продажбата! |
|
|
 |
|