| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bundy_rs Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 10:20 Заглавие: Вентилатор за DVD с-ма Samsung |
|
|
| Значи охлаждането ми куца систмата един път изпуши вече.Занесох я на ремонт оправиха я но казаха че охлаждането е зле и е добре да се сложи допълнителен вентилатор.Въпроса ми е как и каде да го свържа като няма друг изход на платките за вентилатор от каде да зема 12в ток ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 11:29 Заглавие: |
|
|
Според мен повечето DVD плеъри имат 12V от захранването, така, че провери, или дай точния модел. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 11:38 Заглавие: Re: Вентилатор за DVD с-ма Samsung |
|
|
| Bundy_rs написа: | | Занесох я на ремонт оправиха я но...? |
Тия там като са преценили, че трябва допълнително охлаждане, що те не монтираха "допълнителен вентилатор" ? |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 12:33 Заглавие: |
|
|
| Аз пък ще питам клиента - защо не поиска да поставят те вентилатора ,сигурно струва пари , нали ? |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 13:06 Заглавие: |
|
|
Аз пък питах радио "Ереван" за точно време...
--------------------------------------------------------
Нашите потребители са написали 308068 мнения., малей |
|
|
 |
Bundy_rs Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 14:00 Заглавие: Re: Вентилатор за DVD с-ма Samsung |
|
|
Казаха,че е добре да се монтира,а не че е задължително.А й нямаха точния модел вентилатор понеже е сервиз за Комп.техника,поправиха го по изключение.
Въпроса е че от комп знам каде да си свържа кулера към молекса.но тука нямам молекс |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 14:02 Заглавие: re: |
|
|
Да беше започнал от това. При тези колеги винаги вентилаторите са малко и не охлаждат качествено . Закон! Никога не им достига охлаждане. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 21:32 Заглавие: |
|
|
Хайде стига глупости.Каквото трябва е направено от производителя. Всччко друг е празни думи _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 21:42 Заглавие: |
|
|
Не, че се заяждам но не мисля, че samsung изобщо знаят какво правят.....Ако е предвидено и не е монтиран е лесно. То и иначе пак е лесно но трябва да се направи от някой който разбира. Така, че сам по-добре не се пробвай да не го носиш пак на сервиз . Също може да се провери дали елементите който са на рядятора имат паста... Ако нямат и се сложи определено ще е по-добре! DVD с колонки ли е ? И ако да... Някой мерил ли ги е и да не са му пускани други колони или да са добавяни..? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 22:13 Заглавие: |
|
|
| DJ69VN написа: | | Не, че се заяждам но не мисля, че samsung изобщо знаят какво правят..... |
О велики самсунговеде,колко техники на тази марка си виждал отворени през живота си та тръгна с тези великонАучни констатации На времето имаше един Мицанка,дето не беше виждал отворена плазма през живота си,ама разправяше че били пълни боклуци.И ти упорито вървиш по неговите стъпки.
Единият отварял през живота си два самсунга и вади веднага заключения за цялата техника на дадената марка.Другият си правил експерименти на фунайчето дето гледа у дома с платчици и и той тръгнал да сипе из форума великонаучни заключения представяйки ги за чиста монета...А нивото на форума междувременно все повече си пада. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|