|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 22:16 Заглавие: |
|
|
Достатъчно съм отварял и продавал..може да не е колкото повече то колеги във форума но предостатъчно . За нивото ... не ми се коментира, че пак ще изляза виновен за нещо. Не се притеснявай по ничии стъпки не вървя и няма и да го направя!
п.п. | Bojilov написа: | | Нивото е такова щото се явиха много професори разбиращи от Сичко....... | . НЕ не съм го казал но всичко с време то си. Прав си за някой неща! Не съм го казвал да се заяжда или да го обиждам. Виждам с какво се занимава колегата. Освен това не се занимавам само с "подмятане на ланове" и т.н. но това друга тема на разговор. И още веднъж ако някой се чуства засегнат от мой пост дори и да не е в тази тема.. нека да ми пише ще му се извиня публично. Защото не съм тук за да се заяждам или да "храня" хората.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Сря Юли 14, 2010 22:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 22:31 Заглавие: |
|
|
Нивото е такова щото се явиха много професори разбиращи от Сичко.Мене да си ме видял да давам акъли за лановете и кабеляците дето подмятате Така да се усещаш че примерно в темата преди тебе е писал човек,който се занимава с гаранционна поддръжка на същата тази марка(за разлика от тебе) и каквото е имало да се каже вече отдавна го е казал  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Bundy_rs Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2010 9:07 Заглавие: |
|
|
| да с колонки е 5+1 и са си оригиналните не съм добавял нищо друго,просто в тая горещина много прегравя,нищо не му пречи да му добавя едно вентилаторче допълнително вътре и да си слушам с кеф.само незнам от каде да зема захранването за него.А относоно паста не съм махал радиатора и нз дали има паста от пръв поглед като го гледам никаде не се вижда |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2010 9:21 Заглавие: |
|
|
Май повечко го удряш на писане, а?
| ivankrivodol написа: | | ... дай точния модел. |
Па, ако напишеш и какво има вътре, да кляпнеш некоя снимчица, по-има шанс да излезе нещо от тая тема |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|